ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Bilant la final de an

 

Am trecut  prin văi adânci dar n-au dat peste mine pentru că El m-a ţinut de mână. Întregul pământ a trecut prin criza economică dar pentru mine a fost doar o altă încercare în care, totuşi,  masa mi-a fost încărcată cu bunătăţi şi cămara mustea de belşug. A venit boala şi pe strada mea şi a atins fiecare casă; totuşi, pe lângă casa mea a trecut şi familia mea a fost binecuvântată cu belşug de sănătate. Am călătorit şi moartea s-a urcat în maşina noastră dar ea n-a avut putere pentru că Domnul Dumnezeul oştirilor şi-a întins Mâna şi ne-a scăpat din primejdie cu braţ puternic.

Încercările de toate felurile s-au ridicat înaintea mea ca un Tsunami ameninţător dar, totuşi, am umblat deasupra valurilor pentru că El mi-a poruncit aşa.

Am avut biruinţă fiindcă El m-a purtat pe braţe iar eu n-am vrut să mai cobor de-acolo; am văzut oameni care au făcut-o şi n-au reuşit singuri…şi-au pus capăt la zile.

Ce-mi doresc pentru noul an, deja ştiu. HOTĂRÂREA  e  luată. Ori că va fi belşug, ori că vor fi lipsuri, ori că va fi sănătate ori boală, ori că voi trece prin ape ori că voi umbla deasupra lor, în TOATE  vreau să merg cu Domnul meu de mână.

--

(Autor, Estela C. Manea)

--

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

-

Related Articles

2 Comments

  1. Ce minunat este sa umbli aici in valea plangerii,sub protectia sangelui sfant!Sa ai ca scut si protectie pe Domnul Domnilor,Imparatul Imparatilor.Cine gusta din bunatatea Domnului,nu se mai poate desparti de El.Sa ne ajute Domnul sa ramanem credinciosi,indiferent de cele ce vor veni peste noi.,,Cine ne va despărţi pe noi de dragostea lui Hristos? Necazul, sau strâmtorarea, sau prigonirea, sau foametea, sau lipsa de îmbrăcăminte, sau primejdia, sau sabia?,,

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura