ANUNTURI

Peter Costea 🔴 Spun NU domnului Peter Eckstein Kovacs în funcția de Avocat al Poporului!

Pe parcursul acestei săptămâni am primit câteva mesaje din partea publicului legate de nominalizarea dlui Peter Eckstein Kovacs în funcția de Avocat al Poporului. Spun un categoric NU!
Am spus-o de mai multe ori că atât eu, cât și colegii mei din mișcarea pro-familie și pro-viață din România monitorizăm îndeaproape evoluția valorilor în România, cât și partidele politice ori persoanele influente din România care nu agreează cu noi ori cu valorile creștine pe care le împărtășim. În acest context am devenit familiar și cu dl Eckstein și pozițiile anti-valori și anti-creștine pe care le deține.
Era în 2008. La vremea aceea dl Eckstein era Senator de Cluj. Pe 23 iulie 2008 a înregistrat în Biroul Permanent al Senatului propunerea legislativă privind parteneriatul civil în România. Încă de pe atunci am salvat propunerea dânsului și expunerea de motive. Vi le ofer și vouă. Observați că dl Eckstein numește „parteneriatul civil ca fiind cunoscut și sub numele de concubinaj …”
Pozițiile anti-familie și pro-homosexualitate ale dlui Eckstein îl descalifică pentru poziția de Avocat al Poporului. Avem deja o instituție în România care promovează „drepturile minorităților sexuale” și agenda lor în detrimentul drepturilor noastre. Se numește Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, o instituție incompatibilă cu democrația și statul de drept, o veritabilă Inchiziție a României.
Am solicitat de mai multe ori, în spațiul public, eliminarea acestei instituții care risipește banii publici și nu folosește la absolut nimic. O spun din experiența mea de avocat, om al legii și unul care de peste 28 de ani promovează libertățile fundamentale și drepturile civile.

 

În consecință, nu avem nevoie de încă o instituție de stat, Avocatul Poporului, care să fie și ea transformată într-o unealtă împotriva familiei naturale și a drepturilor noastre. Este aproape sigur că dacă dl Eckstein ajunge în funcția de Avocat al Poporului, el va cârmui această instituție împotriva noastră și în avantajul „minorităților sexuale”. Nu ne putem asuma acest risc.
Așa cum o fac periodic, pe baza experienței care am acumulat-o de-a lungul anilor, îmi fac datoria să vă atenționez asupra acestui pericol care se reliefează privind interesele și libertățile noastre fundamentale.

 

Spun din nou NU dlui Eckstein în poziția de Avocat al Poporului. Vă rog să o faceți și voi.
Am spus-o, de fapt, și la alegerile din 2008, când dl Eckstein a candidat la funcția de parlamentar. Era aproape să câștige. Cu câteva zile înainte de alegeri, însă, am difuzat prin canalele Alianței Familiilor din România un mesaj de opoziție la mii de persoane, solicitând clujenilor să nu-l voteze tocmai pentru că în vara acelui an a lansat proiectul de instituire a parteneriatelor civile în România. Dl Eckstein a pierdut alegerile.

Mi-am exprimat atunci aprecierea față de clujeni pentru că au prevenit intrarea în Parlamentul României a unui candidat care nu ne împărtășește valorile. Exprim clujenilor aceleași mulțumiri din nou azi. Este un exemplu bun de imitat.
Peter Costea

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura