ANUNTURI

Ce distruge familia…

Familia distruge poftele nebune, când ai un soț sau o soție și îl/o iubești nu mai alergi după aventuri, nu mai răspunzi tentațiilor, de dragul lui/ei rămâi fidel ca partener. Gândul că poți răni persoana dragă te înfioară, te face cuminte și te face să te concentrezi doar pe ea, până la moarte în bine și la rău, așa cum ai promis.

Familia distruge propagarea bolilor cu transmitere sexuală. Tu nu vei lua SIDA sau Sifilis, sau alte “ciuperici” și iritații dacă ești credincios. În schimb, dacă te culci cu cine apuci va veni o vreme în care vei primi “factura”, iar pe factură va scrie boală și moarte în rușine și chinuri (Fredy Mercuri a murit de SIDA în durere și chinuri, Cochita Wurst plătește același preț – și sunt doar două exemple din milioanele lovite astfel de necurăție lor, citește Romani 1:26-28).

Familia distruge abandonul de copii și avortul. O familie adevărată (nu mă refer la cele distruse deja de Diavolul și care trăiesc în beții, egoism și infidelitate) va face copii și nu va alerga la fiecare sarcină să distrugă fătul. O familie e pregătită să primească și să crească cu multă iubire copiii care nu vin la întâmplare, noi punem “carcasa” numită trup iar Dumnezeu pune sufletul, deci fiecare copil e o lucrare în armonie între om și Dumnezeu.

Familia distruge în cele din urmă nebunia lumii acesteia, fără familie vom fi doar niște animale conduse de egoism, minciună, manipulare, ucidere și pofte spurcate. Familia este forța societății de a conserva binele. Fără familie este ca și cum ai încerca să-ți conservi carnea sub arșița soarelui, ai mai rămâne cu putregai și vierimi. Asta este societatea fără familie, o societate fără sare și fără lumină.

Familia e vaccinul moral al societății, e sănătate, e viață, e moartea viciului și învierea speranței și a iubirii.

--

Cu prețuire,
Toni Berbece

P.S. Poza este de la “mândrul marș” de ieri din București.

https://toniberbece.ro/ce-distruge-familia/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura