ANUNTURI

Peter Costea, un Mardoheu al zilelor noastre

Mulți creștini consideră politica ca fiind murdară și că oamenii lui Dumnezeu nu au ce căuta acolo, pentru că ar risca să se compromită și, respectiv, să compromită întreaga comunitate creștină pe care o reprezintă indirect.

Ieri, în timp ce finalizam studiul meu asupra cărții Estera, Dumnezeu mi-a atras atenția asupra versetului 3 din capitolul 10, în care este prezentat iudeul Mardoheu, al doilea om după împăratul păgân Ahașveroș:

„Căci Iudeul Mardoheu era cel dintâi după împăratul Ahașveroș. El era cu vază între Iudei și iubit de mulțimea fraților săi, căci a căutat binele poporului său și a vorbit pentru fericirea întregului său neam.” (Estera 10:3)

Ce frumoasă caracteristică îi dă Dumnezeu unui politician. De ce? Pentru că Mardoheu, deși activa într-un imperiu sută la sută păgân, a putut să se păstreze curat înaintea lui Dumnezeu și a căutat binele poporului. El a trăit fără compromisuri atât înainte ca să devină om de stat, cât și în poziția înaltă pe care a primit-o de la Dumnezeu.

Cineva a zis odată că politica e un domeniu prea serios, ca să fie condus de oameni lipsiți de integritate. Tocmai de aceea îl susțin pe fratele meu Peter Costea, pe care îl cunosc de mai mult de 12 ani ca pe un om cu frică de Dumnezeu, un Mardoheu al zilelor noastre. Dumnealui candidează independent la alegerile europarlamentare din acest an, din partea României. Este un profesionist cu peste 28 ani de experiență în domeniul avocaturii și un om al cuvântului. Consider că astfel de oameni trebuie să facă legi în Parlamentul European și mă rog zilnic ca Dumnezeu să îl ridice în această funcție.

--

Vă îndemn să-l votați pe Peter Costea în ziua de 26 mai. Poziția 16 în buletin de vot.

https://moldovacrestina.md/peter-costea-un-mardoheu-al-zilelor-noastre/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura