ANUNTURIEDITORIALE

Diavolul urlă, Dumnezeu șoptește

Diavolul urlă ca să se facă auzit, Dumnezeu șoptește ca să se facă iubit.

Când diavolul îți urlă în urechi că ești urât, fără valoare și greu de privit, Dumnezeu îți spune că ești creat după chipul și asemănarea Sa, ești atât de valoros încât Și-a dat unicul Fiu ca să moară pentru tine și că veghează mereu asupra ta.

Când diavolul urlă că nu vei reuși să faci nimic în viață, Dumnezeu vine și spune că ”poți TOTUL prin Hristos care te întărește”.

Când diavolul urlă că mai bine mori decât să trăiești, Dumnezeu îți spune că dă oameni pentru tine și popoare pentru viața ta, atât de prețuit ești!

Diavolul urlă că nu se mai poate face nimic, că s-a pierdut orice șansă pentru tine. Dumnezeu îți spune să ”Întăreşte-te numai şi îmbărbătează-telucrând cu credincioşie după toată Legea pe care ţi-a dat-o robul Meu Moise; nu te abate de la ea nici la dreapta, nici la stânga, ca să izbuteşti în tot ce vei face.”

--

Când diavolul vine și-ți spune că poți să faci orice și oricum, pentru că nu vei plăti pentru păcatele tale, Dumnezeu îți aduce aminte că sunt consecințe, dar și iertare pentru tot ce faci: ”Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Iisus Hristos, Domnul nostru.”

Diavolul urlă pentru că e prea urât ca să se poată apropia de tine. Așa că face ce poate de la distanță. Strigă și urlă. Însă Dumnezeu șoptește deoarece se poate apropia cu dragoste și blândețe. Nu e nevoie să strige ca să-ți atragă atenția.

citeste mai mult: http://alinailioi.ro/diavolul-urla-dumnezeu-sopteste/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura