EDITORIALE

🙏‼️Problemele păstorului penticostal Luigi Mițoi

Îl ascult cu plăcere și sunt un admirator al bisericii pe care o păstorește. Transmisiile lor pe Internet sunt o sursă de inspirație  și hrană spirituală pentru românii din toată lumea.

Atunci, de ce acest titlu provocator?

Pentru că un prieten din Chicago (vdrambareanu) mi-a trimis un video pe care mă roaga să-l răspandesc și prin intermediul blogului nostru.

Problemele păstoului pentecostal Luigi Mițoi sunt provocate de confruntarea cu realitatea și au apărut, așa cum au apărut și pentru mine, când el s-a coborât din turnul de fildeș al izolării pastorale în lumea reală în care îi trăiesc enoriașii.

,,Dramatizând“ cum spune el, adică exagerând puțin, păstorul Mițoi comunică audienței pericolul crizei care ne paște pe toți dacă nu ne adaptăm la mutațiile psihice extraordinare care s-au petrecut în această explozie a lumii virtuale deschisă de Internet. Preluând un material excepțional făcut de specialiști în domeniu care subliniază mutațiile petrecute în generațiile ultimelor decenii, el explică, aplică și exemplifică membrilor adunării locale de ce ,,ei nu sunt ca noi“ și ,,noi nu suntem ca ei“.

Fratele Mițoi nu este nici primul, nici singurul și, cu siguranță, nici ultimul care se confruntă cu astfel de probleme. Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

Vă las în compania lui, rugându-mă să avem curajul și înțelepciunea necesare să facem fiecare cam același lucru în ,,pătrățica“ în care ne trăim realitatea.

Pentru predică, mergeți direct la 1:34:20 din înregistrare.

https://livestream.com/accounts/5572576/events/2477293/videos/189406240/player?width=640&height=360&enableInfo=true&defaultDrawer=&autoPlay=true&mute=false

Sursa directă:

https://livestream.com/accounts/5572576/even

https://barzilaiendan.com/2019/04/02/problemele-pastorului-pentecostal-luigi-mitoi/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: