ANUNTURI

Masacrul despre care nu vorbește nimeni: 280 de creștini uciși în ultimele săptămâni de jihadiști musulmani în Nigeria. Bilanțul morților crește de la o zi la alta

ACTUALIZARE 20.03/ 18:16 Jihadiștii Fulani au mai ucis sâmbătă, zece creștini, în sudul statului Kaduna din Nigeria, anunță Morning Star News.
„Dormeam cu toții, când, la ora 4 dimineața, am auzit focuri de armă în tot satul”, a declarat Amos Samuel, un creștin în vârstă de 40 de ani din satul Nandu. ”Toți am început să fugim din case pentru a scăpa de păstorii Fulani.  După ce păstorii au plecat, aceia dintre noi care au supraviețuit atacului s-au întors în sat, unde am văzut că ne-au dat foc caselor, iar zece săteni au fost uciși”.
Purtătorul de cuvânt al guvernatorului statului Kaduna a declarat că nouă persoane au murit în urma atacului păstorilor Fulani.
„Agențiile de securitate au recuperat până în prezent nouă cadavre, inclusiv copii. Violența a lăsat în urmă un bilanț dramatic de morți și  răniți, durere și frică. Guvernul condamnă acest atac asupra vieții și securității cetățenilor și face apel la comunitățile noastre să se opună celor care nu doresc pacea”.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura