ANUNTURI

Strigatul Bisericii Prigonite – Richard Wurmbrand

” Am fost numit „vocea Bisericii Subterane”. Nu mă simt vrednic să fiu vocea unei părţi atât de onorate din corpul lui Cristos.Cu toate acestea, am condus, acum câţiva ani, în ţările comuniste, o parte a Bisericii Subterane. Printr-o minune am supravieţuit celor 14 ani de tortură şi temniţă, în care se includ şi cei doi ani petrecuţi în celula morţii. Printr-un miracol şi mai mare, Dumnezeu a găsit de cuviinţă să mă scoată din închisoare şi să mă ducă în Vest pentru a vorbi Bisericii libere.Vorbesc în numele fraţilor mei care zac în nenumărate morminte fără nume.
Vorbesc în numele fraţilor mei care acum se adună în taină în păduri,subsoluri, poduri şi alte asemenea locuri.
Am fost convins de Biserica Subterană din România să-mi părăsesc ţara şi să duc în afară mesajul ei pentru creştinii liberi din lume. Printr-o minune am reuşit să plec şi-mi îndeplinesc misiunea care mi-a fost încredinţată de
cei rămaşi în urmă, muncind, riscând, suferind şi murind în ţările comuniste.Mesajul, pe care-l aduc din partea Bisericii Subterane, este:
Nu ne părăsiţi! Nu ne uitaţi! Nu ne lăsaţi în izolare! Daţi-ne uneltele care ne trebuie! Vom plăti preţul necesar pentru folosirea lor!”

https://www.facebook.com/RichardWurmbrand

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura