ANUNTURI

Oamenii de știință concluzionează că rugăciunea are puterea de a vindeca o persoană bolnavă

Studiile medicale SUA- au determinat în mod concludent că rugăciunea poate vindeca pe cei bolnavi, și faptul că a crede în Dumnezeu , te ajută să trăiești mai sănătos, mai fericit, și te ajută să trăiești mai mult .

Pentru cei care cred în Hristos , nu există nici o îndoială că rugăciunea are puterea de a vindeca. Oamenii de stiință , de asemenea , au ajuns la concluzia că puterea de vindecare a rugăciunii este de necontestat, în conformitate cu 1500 de studii medicale .

Cercetarea efectuată în mai multe spitale și universități din Statele Unite și instituții de prestigiu, indică faptul că „oameni care cred în Dumnezeu și se roage au o sănătate fizică și mentală, mai bună”, a spus Dr. Harold G. Koenig de la Universitatea Duke, pentru News Max.

Koenig a adăugat că „studiile au arătat că rugăciunea îi poate ajuta și feri pe oameni de rău , iar când se confruntă cu boli, recuperarea lor este mai rapidă.”

Medicii au observat în urma unui studiu a 125 de persoane, care s-au însănătoșit, că practicau rugăciunea și că 85 dintre ele și care mergeau la biserică în mod regulat,au trăit mai mult, viața lor fiind mai lungă.

--

http://logosul.ro/oamenii-de-stiinta-concluzioneaza-ca-rugaciunea-are-puterea-de-a-vindeca-o-persoana-bolnava/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura