EDITORIALE

🙏 APEL LA RUGĂCIUNE ȘI AJUTOR !! Bebelușul nou născut, Ioas, este în stare gravă. Durerea mare a lăsat în urmă un soț, fratele Cristian Bouariu şi pe cei nouă copilaşi

Vă rog în Numele Domnului, în acest ceas de grea încercare, să ne alăturăm familiei Bouariu din satul Prelipca, Județul Suceava. Necazul care sa petrecut pe 9 Ianuarie 2019 este prea dureros de imaginat! Sora Lidia, având doar 38 de ani, a născut prematur, și având complicații, a fost operată dar a intrat în comă, și a trecut la cele veșnice, iar bebelușul nou născut, Ioas, este în stare gravă. Durerea cea mai mare este că a lăsat în urmă un soț, fratele Cristian Bouariu şi pe cei nouă copilaşi, cu vârsta cuprinsă între nou născut, 10 şi 22 de ani.

Am avut ocazia să vorbesc cu fratele Cristian Bouariu, tatăl văduv, spunând că la un momendat starea bebelușului sa îmbunătățit, dar momentan se află în stare gravă! Totuși, doctorii i-au dat şanse de supravieţuire, dar procesul de sănătoșire va fi lung. Fiind un om credincios, fratele Cristian își încredințează fiul în mâna Domnului și cere ca voia Domnului să se facă! Amin!

Dumnezeu să-și arate măreția, puterea și slava, suflând viață și vindecare deplină în trupul acestui copilaș! Într-adevăr, la oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu TOATE lucrurile sunt cu putinţă! (Matei 19:26) Aleluia! Slăvit să fie Domnul!

Vă rog în Numele Domnului să fim alături şi de această familie grea încercată! Ei are nevoie de mângăiere, de îmbărbătare, de sprijinul nostru. Deaceea, cu toată dragostea să întindem o mână de ajutor, atât spiritual cât şi financiar. Pentru cei care doresc să ajute familia Bouariu, puteți face prin intermedile următoare:

✴ CONTACT

--

Fratele Cristian Bouariu (Tatăl văduv)

Telefon: 0740802410

✴ CONTUL BANCAR

--

Banca: BCR din Suceava

Contul: Lei

RO10RNCB0234021027330001

Swift: RNCBROBU

Numele: Cristian Bouariu

Adresa: Strada 22 Decembrie

Nr. 157

Cod postal 727478

Sat: Prelipca

Oraș: Salcea

Județ: Suceava

✴ WESTERN UNION

Numele: Cristian Bouariu

Adresa: Strada 22 Decembrie

Nr. 157

Cod postal 727478

Sat: Prelipca

Oraș: Salcea

Județ: Suceava

Telefon: 0740802410

Familia Bouariu sunt membri la Biserica Creștina Dupa Evanghelie Sion Prelipca din Suceava.

Vă mulțumesc în Numele Domnului pentru implicare şi Domnul să vă răsplătească pe fiecare cu viață veşnică, mai presus de toate! Vă rog distribuiți mai departe!

Tatăl ceresc, Te rog în Numele Domnului Isus, să ai milă de această familie îndurerată! Mângâie și întărește inimile zdrobite! Dă-i putere fratelui Cristian să-și crească copilașii cu frică de Tine! Să umpli golul lor cu dragostea și pacea Ta și binecuvântează-i cu tot ce au nevoie! AMIN!!

 

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura