Reclame
ULTIMELE STIRI

Rugați-vă pentru Surorile Iraniene Atacate și Arestate!


Creștinii iranieni ne cheamă la rugăciune pentru patru convertiți iranieniinclusiv două surori, care au fost reținuți în orașul Ahvas (aflat în sud-vestul țării) din data de 2 decembrie 2018.

Potrivit unor surse, în dimineața zilei de 2 decembrie, 13 membrii ai Gardei Islamice Revoluționare (o ramură a forțelor armate iraniene) au percheziționat patru case, arestându-i pe Farzad Behzadi (în vârstă de 30 de ani), pe Abdollah Yousefi (34 de ani) și pe cele două surori, Shima Zanganeh (27 de ani) șiShokoofeh Zanganeh (30 de ani), confinscându-le cărțile, telefoanele și computerele.

Surorile, Shima și Shokoofeh, au fost duse la birourile de securitate din Ahvaz pentru interogatoriu și au fost agresate fizic în timpul interogatoriului. Miercuri, 12 decembrie, femeile au fost transferate la închisoarea Sepidar, parte a unei rețele notorii de închisori a Iranului, cunoscută pentrutratamentul crud și brutalal prizonierilor. Un judecător a stabilit o cauțiune extrem de mare de 500 de milioane de tomani(aproximativ 44.000 de dolari) pentru fiecare femeie în parte.

Locația lui Farzand și a lui Abdollah rămân necunoscute.

Arestările fac parte din valul violent de reprimare a creștinilor dinainte de Crăciun. Organizația Open Doors a raportat recent faptul că mai mult de 100 de creștini iranieni au fost arestați într-o săptămână (în total 150 în ultima lună). „Arestările acestea violente fac parte din încercarea guvernului de a-i ‘avertiza’ pe creștini împotriva împărtășirii credinței lor cu ocazia Crăciunului”, a declarat Mansour Borji, directorul unei organizații de apărare a libertății religioase.

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22923 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: