EDITORIALE

Devotional – Impactul slujitorilor credinciosi

Ioan Botezătorul a fost chemat să pregătească calea pentru Isus. El nu a luat o persoană individuală și i-a spus că trebuie să se oprească din a face un lucru și să înceapă să facă altceva. Nu, ci el a proclamat că Isus vine pentru un popor care a fost angajat în cauza lui Hristos, un popor care să I se predea Lui în întregime.

Domnul i-a vorbit lui Zaharia despre Ioan: „Va merge înaintea lui Dumnezeu, în duhul şi puterea lui Ilie, ca să întoarcă inimile părinţilor la copii şi pe cei neascultători, la umblarea în înţelepciunea celor neprihăniţi, ca să gătească Domnului un norod bine pregătit pentru El” (Luca 1:17, NIV).

Isus venea pentru un popor pregătit – nu pentru o clădire, un program sau chiar o mișcare. Dumnezeu dorește un Trup de credincioși care sunt cu adevărat devotați lucrurilor care ne aduc împreună – slujitori credincioși, care sunt plini de Duhul Sfânt și puterea lui Ilie.

Citim din nou despre Ilie în Iacov: „Ilie era un om supus aceloraşi slăbiciuni ca şi noi şi s-a rugat cu stăruinţă să nu plouă şi n-a plouat deloc în ţară trei ani şi şase luni. Apoi s-a rugat din nou şi cerul a dat ploaie şi pământul şi-a dat rodul.” (Iacov 5:17-18)

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9814-devotional-impactul-slujitorilor-credinciosi?fbclid=IwAR1S5lTKJLoDmYbftmwOka-QcNYgaVcXKGb6YEZ6Gmsc1Eqexm-mPMjEqY0#ixzz5ZAJectwj
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura