ANUNTURI

Fiica lui Billy Graham susţine că diagnosticul ei de cancer e un semn profetic

În evantaiul de afirmaţii făcute după diagnosticarea sa cu cancer, Anne Graham Lotz a adăugat recent și o interpretare inedită, aceea că boala sa nu ar fi altceva decât un semn că Israelul va suferi un atac surprinzător.
Anne Graham Lotz, a doua fiică a evanghelistului american Billy Graham, este fondatoarea organizaţiei AnGeL Ministries, autoarea a 11 cărţi, despre care New York Times scrie în 1999 că este unul din cei mai influenţi 5 evangheliști din Statele Unite.

După ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, Anne a cerut credincioșilor de pretutindeni să se roage pentru ea, subliniind că Dumnezeu i-a oferit zilnic promisiuni și încurajări din Scriptură. „Prin urmare, nu mă voi teme, însă este foarte clar că vindecarea mea nu va veni numai prin rugăciunile mele, ci și prin rugăciunile altora pentru mine”, sublinia Anne.

Curând după diagnosticare, autoarea americană a declarat că a găsit niște coincidenţe ciudate între identificarea bolii ei și moartea soţului ei, care avusese loc cu 3 ani în urmă, în același moment al zilei. Lotz spune că și-a dat seama ceva mai târziu că ambele evenimente au coincis cu jertfirea lui Isus pe Cruce, tot între orele 15.00 și 15.30, mesajul transmis de aceste coincidenţe fiind acela că „sângele Mielului lui Dumneze învinge tot ceea ce diavolul aruncă împotriva noastră”.

După chimioterapia care a avut efecte secundare severe asupra ei, și după ce mărturisea că tumoarea se răspândise și în ganglionii limfatici, Lotz a sugerat pe site-ul său că boala sa poate fi mai mult decât pare.

Întrucât s-a născut la o săptămână distanţă de înfiinţarea statului Israel, ambele având acum 70 de ani, Lotz crede că boala ei are legătură cu Israelul de astăzi, sugerând că acesta va fi ţinta unui atac armat neașteptat.

--

„În Biblie, Dumnezeu a avut de multe ori purtătorii Săi de cuvânt, care au trăit mesajul pe care El l-a dat, înainte ca ei să transmită mesajul poporului”, a scris Lotz, amintind cazul profetului Osea, instruit să ia în căsătorie o femeie infidelă și cazul profetului Ieremia, care a purtat un brâu de in pe care l-a ascuns în crăpătura unei stânci până la distrugerea acestuia.

Predicţiile evanghelistei americane nu se bazează pe niciun text biblic, ci pe un avertisment interior profund că Israelul va fi atacat în al 70-lea an de existenţă și că, probabil, va lupta pentru fiecare sat, oraș și casă, exact așa cum ea însăși luptă, prin chimioterapie, celulă cu celulă, pentru a-și redobândi sănătatea.

https://semneletimpului.ro/religie/teologie/profetie/fiica-lui-billy-graham-sustine-ca-diagnosticul-ei-de-cancer-e-un-semn-profetic.html

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura