Reclame
ULTIMELE STIRI

După aproape 60 de zile de spitalizare, Filip a fost externat. Împărtășim bucuria familiei! 🤗

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00


Un băieţel de patru ani şi jumătate, rănit grav într-un accident rutier în care sora lui de nouă ani a murit, şi-a revenit miraculos. După aproape 60 de zile de spitalizare, băiatul, care a fost la un moment dat şi în comă indusă, a fost externat. Părinţii nu găsesc suficiente cuvinte de mulţumire pentru medici.

Filip Panescu, băieţelul de patru ani şi jumătate rănit grav în accidentul provocat, la jumătatea lunii octombrie, de şoferul unui Audi care făcea live pe Facebook a fost externat din spital. Internat imediat după accident la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara, Filip a fost supus mai multor operaţii, realizate de o întreagă echipă de chirurgi. Două dintre intervenţiile chirurgicale au durat câte 5-6 ore fiecare.

După aproape 60 de zile de spitalizare, băiatul a fost externat. Părinţii micuţului, care au pierdut-o în accident pe fetiţa de nouă ani, nu găsesc suficiente cuvinte de mulţumire pentru echipa de medici de la Loius Ţurcanu care l-a tratat pe Filip.  „Dumnezeu l-a ajutat şi l-a vindecat, dar fără medici lucrurile ar fi stat altfel. Vrem să le mulţumim din suflet doamnelor doctor de la terapie intensivă şi medicilor chirurgi pentru profesionalismul şi devotamentul de care au dat dovadă. Le mulţumim şi asistentelor şi infirmierelor care au avut grijă de Filip. Am vrea ca naşterea Domnului să le aducă lumină în suflet şi căldură sufletească”, a declarat Daniel Panescu, tatăl micuţului.

Drama familiei Panescu

Familia Panescu a trecut printr-o dramă cumplită la jumătatea lunii octombrie. Maşina în care se aflau cei doi părinţi împreună cu copiii lor, Teodora (9 ani) şi Filip (patru ani şi jumătate), a fost lovită în plin un tânăr de 31 de ani care făcea live pe Facebook de la volanul unui Audi cu care circula cu 180 km/h. În urma accidentului, şoferul vinovat şi fetiţa de nouă ani a familiei Panescu au murit, iar toţi ceilalţi ocupanţi ai maşinii în care se afla familia Panescu au fost răniţi, cel mai grav fiind Filip, băiatul familiei, în vârstă de patru ani şi jumătate. După două luni de spitalizare şi mai multe intervenţii chirurgicale, băiatul a fost externat.

https://m.adevarul.ro/locale/timisoara/baietelul-ranit-grav-accidentul-provocat-tanar-facea-live-facebook-si-a-revenit-miraculos-mesajul-parintilor-medici-1_5c139848df52022f75776a01/index.html

Reclame
Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22710 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: