EDITORIALE

Devotional – Domnul Se tine de cuvant

Niciodată nu m-am simțit mai neajutorat și mai îngrijorat decât atunci când ne-am mutat înapoi în orașul New York pentru a pune bazele bisericii Times Square. Încă o dată eram la mila programelor proprietarilor și administratorilor de clădiri. Când a trebuit să aștept, am ajuns destul de nerăbdător și am strigat: „Doamne este atât de mult de făcut în New York și atât de puțin timp. Cât de mult trebuie să mai așteptăm?”

Totuși, în repetate rânduri Dumnezeu mi-a răspuns cu răbdare: „David, tu te încrezi în Mine? Atunci așteaptă.”

Ați auzit expresia „Cea mai grea parte a credinței este ultima jumătate de oră.” Pot atesta din anii mei în slujire că cea mai epuizantă perioadă este totdeauna exact înainte ca Dumnezeu să desfășoare izbăvirea Sa.

Există implicații serioase când noi nu așteptăm ca Dumnezeu să acționeze. De fapt, prea des în astfel de momente Îl acuzăm pe Dumnezeu de neglijență. Saul a făcut acest lucru când a acționat pe cont propriu (vezi 1 Samuel 13). În esență, el spunea: „Dumnezeu m-a trimit să fac lucrarea Lui, dar acum m-a lăsat pe mine să îmi dau seama cum să aduc toate acesta la îndeplinire. Lucrurile scapă de sub control și în curând totul va fi fără speranță”.

Oare aceste cuvinte descriu gândirea ta uneori? Ni se poruncește să-L așteptăm pe Domnul și să ne încredem în El că va aduce izbăvirea noastră. Dar când termenul impus de noi înșine trece, devenim mânioși pe Dumnezeu și pornim repede înainte, pe cont propriu. Prin faptul că trecem înaintea Lui noi declarăm: „Dumnezeu nu are grijă de mine. Rugăciunea și așteptarea nu funcționează. Cuvântul Lui nu este de încredere”.

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9774-devotional-domnul-se-tine-de-cuvant?fbclid=IwAR0wJyYazirnQ0kuXn1hSfVYgYANBJgsxfi964Vgkt-Bh55HVzQhH3nuY6E#ixzz5YVPRJibn
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: