EDITORIALE

Tony Berbece ­čö┤ Cre╚Ötinii ╚Öi filmele

Am fi cu to╚Ťii ipocri╚Ťi s─â spunem c─â noi nu ne uit─âm niciodat─â la niciun film, c─â nu ne-am dus ╚Öi noi la un cinema s─â vizion─âm un film. Am un prieten care s-a dus cu al╚Ťii la un film curat ╚Öi chiar unul cu o tem─â foarte bun─â, ├«ns─â le-a interzis ├«nso╚Ťitorilor, cre╚Ötini ╚Öi ei, s─â fac─â poze ca s─â nu-i vad─â ÔÇťfra╚ŤiiÔÇŁ. De cine ne ascundem dac─â ╚Ötim c─â ce facem e bine ╚Öi nu contravine cu al nostru cuget?
A╚Öadar de v─âzut filme vedem aproape cu to╚Ťii, unii chiar foarte des al╚Ťii sunt foarte selectivi ╚Öi nu pun ├«naintea ochilor orice. Aici vreau s─â ajung. Ce punem ├«naintea ochilor conteaz─â enorm. Pentru c─â ast─âzi sunt filme care par foarte bune, aventur─â, eroism, ma╚Öini, motociclete, adrenalin─â, etc. Par la o prim─â vedere impecabile ╚Öi ÔÇťbuneÔÇŁ pentru un cre╚Ötin. Dar ele ascund doze de venin menite s─â distrug─â sim╚Ťurile spirituale, ├«n doze mici se distruge orice sim╚Ťire a cugetului.
De exemplu cei de la Hollywood au f─âcut un nou film cu dedica╚Ťie, cu siguan╚Ť─â finan╚Ťat de min╚Ťi spurcate, este practic o propagand─â la lesbianism de data aceasta. Personajul principal este o lesbian─â, la fel ╚Öi poli╚Ťista care o caut─â consider├ónd-o o infractoare. Cineva spunea c─â acest film ├«╚Ťi d─â impresia c─â toat─â planeta ÔÇťe pe inversÔÇŁ.┬áMul╚Ťi au ie╚Öit revolta╚Ťi din sala de film ╚Öi foarte bine au f─âcut.
Eu cred c─â nu degeaba ard casele celor care ╚Öi le-au cump─ârat cu banii f─âcu╚Ťi din promovarea acestor spurc─âciuni. Dragilor, trebuie s─â fim foarte drastici ╚Öi foarte selectivi. Dac─â mergem la un film c─â am auzit c─â e foarte bun, ar fi bine s─â fim aten╚Ťi de la cine lu─âm recomandarea. Foarte pu╚Ťine filme mai sunt f─âcute cu bun sim╚Ť, pentru c─â nu prea mai sunt oameni cu bun sim╚Ť printre produc─âtorii de filme, aproape to╚Ťi s-au v├óndut spurc─âiunii ╚Öi Diavolului.

A╚Öadar, precau╚Ťie maxim─â pentr─â c─â filmele au fost mereu cel mai bun material de propagand─â, c├ónd a fost r─âzboi s-a f─âcut propagand─â patriei ╚Öi armatei, c├ónd societatea a devenit consumist─â s-a f─âcut propagand─â produselor de larg consum, ma╚Öini, m─ârci, firme, etc. Dar azi se caut─â promovarea unei deprav─âri morale grave, avem filme dedicate homosexualilor, lesbienelor, trasngenderilor ╚Öi cur├ónd poate ╚Öi pedofililor. Haide╚Ťi s─â nu ├«ncuraj─âm aceast─â propagand─â, ci mai degrab─â s─â o condamn─âm.
Aten╚Ťie la ce pune╚Ťi ├«naintea ochilor!
Tony Berbece

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Las─â un r─âspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: