EDITORIALE

Devotional – Dorind reinnoirea Duhului Sfant

”Nu vă înjugaţi la un jug nepotrivit cu cei necredincioşi. Căci ce legătură este între neprihănire şi fărădelege? Sau cum poate sta împreună lumina cu întunericul?” (2 Corinteni 6:14)

S-ar putea să te întrebi de ce te simți atât de monoton în duhul tău. Sau de ce nu ai puterea de mărturisire pe care ți-ai dori-o. Sau de ce rugăciunile tale par atât de slabe. Acest lucru s-ar putea datora faptului că există prea mult din lume și din firea pământească care încă lucrează în interiorul tău.

Este posibil să asculți muzica greșită sau să vizionezi materialele nedorite la televizor sau online. Și cum rămâne cu oamenii cu care te asociezi? Te provoacă să fii mai mult ca Isus sau sunt tovarăși firești, care caută plăcerea și care te îndepărtează de El?

”De aceea: „Ieşiţi din mijlocul lor şi despărţiţi-vă de ei” (6:17). Să te desparți de ce anume? De părtășia cu lucrurile care nu sunt curate și sfinte, lucruri care sunt neadevărate și neplăcute și care provoacă diviziuni. Lucruri care fac separație între tine și ceilalți și diminuează credința, iubirea ta pentru Domnul și viața ta de rugăciune.

De fapt, Dumnezeu poate să fi vorbit deja inimii tale care sunt unele dintre aceste lucruri și El spune: ”Scapă de toate acestea. Ia-ți timpul necesar pentru a elimina aceste lucruri din viața ta. Desparte-te de ele!”. Și când faci acest lucru, Duhul Lui te va reînnoi. Harul lui Dumnezeu te va cuprinde și îți va permite să declari că lucrurile care te pângăreau fac parte din trecut. Înfrângerea de la cel rău care încearcă să îți diminueze credința și puterea vor fi un lucru din trecut!

--

CITESTE MAI MULT: https://alfaomega.tv/devotional/9719

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura