ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Blestemul pierderii indentității sexuale și de orice fel

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Știrea care a zguduit lumea este aceea că CEO al celebrului brand Apple anunță că homosexualitatea lui este cel mai mare dar de la “dumnezeu” (am scris cu “d” mic și ghilimele pentru că nu Dumnezeul adevărat i-a dat acest dar, ci altul). Face această declarație, atenție, pentru copiii care nu știu ce sex să aleagă.

Vedeți, Satana scoate în față “Goliații” lui pentru a-l huli pe Dumnezeu. Ce are mai mare, mai influent, mai cu putere și mai cu bani, el scoate în față prin Mass-media și nu numai, însă are și Dumnezeu “Davizii” Lui. Armata Domnului și a Satanei stau față în față, se bucură ei un pic și au gura mare până când scoate Domnul un David și le ia tuturor rânjetele de pe fețe. Tot ce construiesc cu muncă grea Dumnezeu le dărâmă printr-un “copil” chiar (vezi cine a câștigat alegerile în Brazilia – un creștin conservator – un David al poporului său).

Mai aud că e la modă trecerea la o altă specie, unii se simt foarte bine identificândndu-se cu un anume animal. Unii se cred reptile și-și taie urechile, își pun cornițe, își tatuează pielea, își despică limba, își ascut dinții, își tatuează cu negru albul ochilor, alții se cred câini sau ponei.

Acest lucru nu este o binecuvântare, ci conform Bibliei un blestem. Unde am găsit acest lucru în Biblie? Ați auzit de Nebucadnețar? Acest împărat pentru că s-a mândrit și s-a crezut dumnezeu a înnebunit și timp de 7 ani s-a crezut și el animal, a ajuns să doarmă sub cerul liber și să mănânce iarbă ca și boii. După șapte ani Dumnezeu i-a dat din nou luciditate, iar Nebucadnețar s-a smerit, recunoscându-L pe Dumnezeu.

Iată ce a spus când Dumnezeu i-a cercetat mintea: “După trecerea vremii sorocite, eu, Nebucadnețar am ridicat ochii spre cer și mi-a venit iarăși mintea la loc… Acum eu, Nebucadnețar, laud, înalț și slăvesc pe Împăratul cerurilor… El poate să smerească pe cei ce umblă în mândrie (Daniel 4:34;37)!”

Oare răspund acești oameni în vremea cercetării lor? Oare conștientizează că nu sunt dumnezei și că au un Creator, care i-a făcut într-un fel anume și nu doar pentru plăcerile lor carnale? Scoțându-L pe Dumnezeu din conștiință, din cugetele și viețile noastre căpătăm cele mai crunte malformații ale psihicului.

Să ne rugăm pentru vremea cercetării lor, cât mai mulți să se smerească și să se întoarcă din nebunia lor, transformând blestemul în binecuvântare până nu e prea târziu!

Doamne ajută!

https://toniberbece.ro/blestemul-pierderii-indentitatii-sexuale-si-de-orice-fel/

 

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27476 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Tony Berbece: Blestemul pierderii indentității sexuale și de orice fel

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: