EDITORIALE

Devotional – Un Cuvant viu

Trăim zilele din urmă, iar lumea, după cum știm, se va avânta într-un întuneric de nedescris. Profeția biblică se împlineşte zilnic înaintea ochilor noştri și, în curând, vom vedea Ierusalimul înconjurat de armate.

Isus a avertizat că în zilele din urmă vor veni mulți proroci mincinoși și mulți creștini vor fi înșelați (vezi Matei 24:11). Permiteți-mi să vă spun de ce vor fi înșelați: Pur și simplu, pentru că nu rămân în Cuvântul lui Dumnezeu! Ei ascultă mai mult de ceea ce scrie în cărți, de oameni mândri și vorbitori extravaganţi – dar nu deschid textul Bibliei personal.

Nu uita că Biblia este un Cuvânt viu. „Descoperirea cuvintelor Tale dă lumină” (Psalmi 119:130). „La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu… Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El…  Şi Cuvântul S-a făcut trup şi a locuit printre noi, plin de har şi de adevăr” (Ioan 1: 1,3,14). „A venit la ai Săi, şi ai Săi nu L-au primit. Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu” (Ioan 1:11-12).

 

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9537-devotional-un-cuvant-viu-2#ixzz5U5piNZBD
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura