ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Fericirea vine din interior

Probabil ai auzit mulţi oameni spunând că nu vor fi fericiţi cu adevărat decât când vor avea maşina aceea sau când se vor căsători. Sunt şi mai sigură că mulţi oameni cred că fericirea înseamnă doar bani şi Trăieşte-ţi viaţa! Fiecare om îşi doreşte şi luptă pentru fericire. Şi tu cauţi fericirea peste tot. Dar, de cele mai multe ori o cauţi în locuri greşite. În fiecare zi te afli sub cerul limpede. Ai zâmbit vreodată când ai văzut cum norii prind forme pe cer? Ai râs atunci când nişte vrăbioare şi-au făcut cuib în nişte boscheţi? Sau….le-ai blestemat?


Oamenii cred că a fi fericit înseamnă doar a avea aia şi aia.Că a fi fericit înseamnă doar atunci când toate-s roz şi frumoase în viaţă.Că fericirea este condiţionată.Dar nu,nu este aşa!
Putem fi fericiţi şi cu lacrimi în ochi.Putem zâmbi şi când ne vine să plângem.Putem vorbi frumos cu cei din jurul nostru şi atunci când ne vine să ne vărsăm furia asupra lor.Fericirea poate fi şi lacrimi.Şi mai poate fi şi un lucru care poate ni se pare cel mai îndepărtat de minţile noastre.

Dumnezeu ne-a făcut o promisiune minunată,cum că toate lucrurile lucrează înspre binele nostru.Asta înseamnă că şi cele mai triste lucruri,cum ar fi frângerea inimii noastre sau moartea cuiva drag.Da,deşi pare orice altceva numai un adevăr nu,aşa e.Fericirea ta nu constă în câţi bani ai sau pe cine ai lângă tine,fericirea ta  trebuie doar s-o găseşti doar în adevăratele lucruri,cele care contează pentru inima ta,nu cele care crezi că te-ar putea face fericit.Doar Isus îţi poate aduce fericirea după care sufletul tău tânjeşte atât de mult.De aceea,te îndemn să te gândeşti la lucrurile care te fac fericit şi la lucrurile care ai crezut că te-au putut face fericit,dar nu a fost aşa.

Şi nu uita!Numai Isus poate să aducă fericirea adevărată.Cum poate un om în vârstă de 88 de ani să le spună timp de 6 ore în fiecare zi oamenilor „Te iubesc!”?A zis că bunul Dumnezeu îl ajută.Fie ca El să ne ajute şi pe noi.

Articol scris : Milena Cismașiu

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

--

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

--

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura