ANUNTURI

Polonia sfidează din nou UE: Este prea pro LGBT și mai puțin pro CREȘTINĂ

Polonia se opune din nou Uniunii Europene. De data aceasta, guvernul de la Varșovia a folosit dreptul său de veto pentru a bloca semnarea Cartei Europene a Drepturilor Fundamentale a UE.

Motivul, conform Varșoviei, este acela că textul propus spre votare este prea favorabil cererilor comunității homosexuale. Polonia a acuzat faptul că acest document menționează discriminarea împotriva homosexualilor, nu și a creștinilor și a evreilor. De aceea, a decis să îl boicoteze, anunță activenews.ro care citeaza thenews.pl.

Proiectul Cartei a făcut obiectul dezbaterii în timpul reuniunii miniștrilor justiției din UE. Varșovia a decis să recurgă la dreptul de veto din cauza următorului pasaj: „persoanele LGBT sunt încă victime ale discriminării, ale violenței fizice și ale incitării la ură și violență, în întreaga Uniune Europeană”.
Ministerul Justiției polonez a declarat: „În timp ce lucrează la Concluziile Consiliului Uniunii Europene cu privire la aplicarea Cartei drepturilor fundamentale a UE, Polonia a avansat ideea necesității de a proteja creștinii și evreii împotriva discriminării religioase, astfel încât să benficieze de aceeași protecție ca persoanele LGBT, copiii imigranților sau femeile”.

http://www.sokant.ro/polonia-sfideaza-din-nou-ue-este-prea-pro-lgbt-si-mai-putin-pro-crestina/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura