ANUNTURI

Devotional – Tot mai aproape de Isus

Domnul Se pregătește să-Și reverse Duhul asupra poporului Său în aceste ultime zile și știu că vreți să fiți parte a acestei lucrări. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să ne apropiem tot mai mult de El – în închinare, ascultare și părtășia noastră cu El. ”Apropiați-vă de Dumnezeu și El se va apropia de voi” (Iacov 4:8).

Mulți dintre creștini alocă ore întregi pentru sport, filme, cumpărături, plăceri de tot felul, dar ajung să-I dedice lui Dumnezeu o perioadă tot mai mică de timp, acest fapt ducând la apatia spirituală. Dar harul lui Dumnezeu față de noi este nemărginit. Isus ne asigură: ”Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Mesajul de aici este clar: dedicați-vă mai mult Domnului și El Își va revărsa gloria asupra voastră.

Dumnezeu dorește să facă pentru noi ”nespus mai mult decât cerem sau gândim noi” (Efeseni 3:20). De aceea Domnul dorește un popor care are o foame crescută pentru El. El vrea sa te umple cu prezența Lui minunată, dincolo de orice ai experimentat în viața ta.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/9412-devotional-tot-mai-aproape-de-isus-2

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura