ANUNTURI

Petru Huțuțui: Dumnezeu este SINGURUL SPECIALIST în MIRACOLE!

DRAGI FRAȚI SLUJITORI, AI BISERICII DOMNULUI, REȘIȚA,

Prin mila și bunătatea Domnului nostru Isus Hristos, astăzi eu trăiesc. Recent am ajuns în sfârșit în locul cel mai sigur de pe pământ, ACASĂ.

În perioada celor aproape 50 de zile petrecute în spitale, am trecut prin cele mai ne bănuite stări dureroase și la un fir de păr de VEȘNICIE.

Dar frații și surorile s-au rugat stăruitor în credință pentru mine și Domnul nu m-a lăsat. Acum sunt acasă în perioada refacerii și a vindecării depline.

Vă mulțumesc frumos pentru că ați făcut prioritate în rugăciunile bisericii din problema mea. Mulțumesc celor care m-au purtat în rugăciune la grupuri, în familii, sau personal. Mulțumesc celor care au donat sânge, au transmis încurajări și m-au susținut.

--

Cred în puterea rugăciunii, am experimentat rodul ei, vă mulțumesc, vă binecuvântez cu întreaga familie, iar Domnul nostru bun să vă răsplătească și să vă poarte de grijă!

Rămân la aceeași dorință de a mă ajuta în continuare cu rugăciune. „Isus le-a spus o pildă, ca să le arate că trebuie să se roage necurmat și să nu se lase.” Luca‬ ‭18:1‬ ‭

Cu deosebită prețuire, al dumneavoastră frate, Petrică Huțuțui și familia!

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura