EDITORIALE

🔴‼️Tony Berbece: Analiză despre Untold la rece

Din capul locului aș vrea să realizăm că nu suntem doar ființe carnale, ci și spirituale, iar spiritul poate fi liber sau rob al cărnii. Cei mai nefericiți oameni sunt cei în viața cărora carnea face legea și subjugă sufletul, anume rațiunea, sentimentele și voința. Când pentru un pahar de tărie sau pentru un anume drog nu-ți mai poți asulta rațiunea, care îți spune că îți distrugi carnea, când sentimentele tale nu mai contează și te arunci în vicii știind că vei răni oameni dragi și când nu mai ai voință, ci ești un zombi ascultător doar al instinctelor, ești cel mai nefericit om. Asta fac aceste festivale din oameni. Niște oameni ai instinctelor.

Aș vrea să realizați că lumea angelică și demonică sunt la fel de reale ca lumea pe care o vezi cu cei doi ochi cu care ai fost înzestrat. Am auzit foarte multe mărturi de la oameni care se droghează sau care sunt robi ai viciilor și care au văzut, simțit și chiar s-au simțit controlați de forțe demonice. Îmi aduc aminte bine mărturia unei fete al cărui tată e alcoolic. Când fata aceasta și mama ei au vrut să plece în concediu la mare, tatăl alcoolic a început să plângă și să le ceară isteric să nu plece pentru că l-a văzut pe Satana pe holul casei lor.

Untold a fost dedicat demonicului, iar acest lucru este evident prin denumirea care i s-a dat și prin imaginile prin care a fost promovat. The wolf spirit (duhul lupului sau demonul cu chip de lup) este pe față o declarație că acest spectacol a fost dedicat forțelor demonice, spiritelor care doresc cu ardoare să locuiască în om. Dacă am citi Scripturile am înțelege mai multe despre spirite și nu am mai fi așa de naivi.

Un tânăr spunea că în Biblie sunt doar basme și povești pentru copii, dar când m-am uitat pe profilul lui am văzut un filmuleț pe care l-a făcut la Untold și care era finalul acestui festival în care o voce povestea cum acest show este dedicat tărâmului magic și că prin acest spectacol s-a atins acest “tărâm magic”. Iată cum unii nu sunt dispuși să creadă Biblia spunând că e o poveste închipuită, dar sunt dispuși să creadă în tărâmul magic de unde vin spiritele care să se bucure cu ei la festivalul Untold. E ca și cum ai spune că nu crezi în îngeri, dar crezi în draci, nu crezi în Hristos, dar crezi în Satana.

Mă întreb cine îi va conduce pe acești oameni in viața de zi cu zi după ce ei și-au dedicat timpul și trupul acestor “spirite de lup”, acestor demoni veniți să se închine cu ei, acestor prădători de trupuri și suflete? Dragilor, nu fiți naivi, demonii există și vă vor tinerețea, vă vor mințile, trupurile și toate acțiunile. În finala veți fi lipsiți de vlagă și cu mâinile goale.

Satana a venit să prăpădească, să junghie și să distrugă, Hristos a venit să dea viață din belșug. Chiar dacă nu îți dai seama, tu alegi zilnic între cei doi. Gândește-te bine ce alegi!

P.S. Poate vedeți în poză chipul acela de drac pus la loc de cinste pus parcă să-i supravegheze și să se bucure de ei. Ne mai mirăm cum ajung oamenii să de închine la statui care-l infățișează pe Satana?

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1789839574397487/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: