ANUNTURIEDITORIALE

Cereti promisiunile lui Dumnezeu pentru aceasta generatie

Nicio generație din istorie nu a fost atât de afectată de sex, droguri, alcool, lăcomie și crimă de la o vârstă atât de fragedă. Cine e de vină pentru asta?

Sistemul nostru educațional a devenit vicios și pervertit, în timp ce profesorii îi conduc pe studenți către ateism, evoluție, perversiune, atitudini sexuale permisive și atitudine anti-religioasă. Un profesor nu poate plasa o Biblie pe biroul său – dar poate afișa literatură pe subiecte variind de la comunism la pornografie.

Sunt convins că întreaga noastră societate se confruntă cu un colaps moral. Mulți părinți, inclusiv creștini, aruncă vina pentru aceste lucruri asupra școlilor, guvernului, presei, bisericii și colegilor lor. Toate aceste forțe joacă un rol în dezintegrarea tinerilor noștri, dar nici școala, cultura, mass-media, muzica malefică sau bisericile răzvrătite nu sunt în totalitate responsabile pentru aceste ruine. Adevărul este că responsabilitatea pentru această generație de tineri revine în primul rând părinților. Casa este locul unde sunt semănate cele mai multe semințe de răzvrătire și răutate.

Cred cu sinceritate că părinții au nevoie de mai multă înțelepciune și discernământ acum decât în ​​orice alt moment din istorie. Satana are mult mai multe invenții rele și deghizări subtile pe care le folosesc împotriva poporului lui Dumnezeu și numai prin rugăciunea zilnică și perseverentă și cufundarea în Cuvântul lui Dumnezeu vom avea putere împotriva lui ca supraveghetori peste casele noastre.

Luați aminte la această promisiune a legământului pentru copiii voștri: „Aşa vorbeşte Domnul, care te-a făcut şi întocmit, şi care de la naşterea ta este sprijinul tău: „Nu te teme de nimic, robul Meu Iacov, Israelul Meu pe care l-am ales. Căci voi turna ape peste pământul însetat şi râuri, pe pământul uscat; voi turna Duhul Meu peste sămânţa ta şi binecuvântarea Mea, peste odraslele tale, şi vor răsări ca firele de iarbă între ape, ca sălciile lângă pâraiele de apă.” (Isaia 44:2-4)

--

Părinților, cereți promisiunile lui Dumnezeu asupra copiilor voștri; priviţi-le ca fiind ale voastre și aduceţi-le înaintea Domnului în mijlocire. Apoi, scufundaţi-vă familia în rugăciune – și priviți inamicul fugind.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/9207-devotional-cereti-promisiunile-lui-dumnezeu-pentru-aceasta-generatie#ixzz5NZBeKcs3
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura