EDITORIALE

Cristi Repede va multumeste!

Cristi Repede, sotul Emmei Repede, va transmite:

multumim tuturor pentru incurajari si pentru rugaciuni.ne incredem in Dumnezeu ca ne va trece biruitori prin incercarea aceasta.eu sunt bine,rugati-va pentru Emma sa fie vindecata.

Este minunat sa vezi ca faci parte dintr’o familie asa mare, care se intinde pe tot pamantul, familia Domnului Isus…in aceste momente veghez somnul lui Emma si multumesc lui Dumnezeu ca fac parte dintr’o familie asa minunata..mesajele voastre intaresc credinta noastra ca Emma va fi vindecata de Medicul Suprem ISUS!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

6 Comments

  1. Suntem datori sa ne rugam unii pentru altii.Ne rugam pentru voi,si Acela care poate vindeca orice boala,o va face, pentru ca doreste sa va foloseasca mai mult pentru slava si gloria Sa.Fiti binecuvantati!

  2. dumnezeu sa va binecuvinteze pe amandoi ! Domnul ne va asculta rugaciunile facute pentru Ema!

  3. STIM CA DOMNUL DUMNEZEUL NOSTRU NE VA ASCULTA!DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE!

  4. domnul sa ii binecuvanteze!!sa ne incredem in el si el ne va asculta rugaciunile,iar emma va fi vindecata!!ema si cristi,amandoi aveti voci deosebite!!sunteti preferatii mei :X gbu!!!

  5. De vreo 2 zile am dat de cantarea „Samariteanul” ce o canta Ema si nu ma mai satur de ea. Cred ca „pe rana sangerand” Samariteanul isi va pune balsamul Lui, pentru ca Ema este preaiubita Domnului! Chiar de drumul pare intunecos, Samariteanul trece pe la ea chiar acum! Imbarbatati-va si nu uitati fagaduintele Lui! Domnul sa va binecuvinteze Emma si Cristi!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura