ANUNTURI

Motivele de rugăciune ale lunii iulie 2018

Nu uitați că fiecare zi de vineri este zi de post și rugăciune pentru România. (Ioel 2:1, 15), cu focalizare pe protecția țării.
Să nu încetăm rugăciunea pentru:
– alinierea României conform Voii Domnului – în relația cu națiunile și mai ales în relația cu Israelul
– protecția României.
1. Pentru BISERICA Domnului din România: Pentru luna IULIE- Domnul are în atenție deosebită pe poporul Său- Biserica Lui din România.
* Dumnezeu ne cheamă să FIM GATA! FAMILII- RESTAURAREA ALTARULUI DE RUGĂCIUNE ÎN FAMILII
*Unitate între generații, restaurarea relațiilor în Trupul lui Hristos și mobilizare corporativă în credință și acțiune
*Lucrarea în putere a Duhului Sfânt prin Biserică, prin semene și minuni, pentru activarea lucrării darurilor spirituale în poporul Domnului. Să ne pocăim de împotrivirea noastră la lucrarea Duhului Sfânt, să cerem revelație și putere pentru Biserica Domnului (Ef.1:17-21; Ef3:16-21).
2. România
*Anul 2018 este an pivot pentru România. Este anul celebrării a 100 de ani de existență a țării noastre de la întregirea ei. Este anul în care sunt mari presiuni pentru ciuntirea moștenirii noastre, a identității noastre naționale, a drepturilor noastre date de Dumnezeu pe acest teritoriu. Știm că Domnul stabilește hotarele unei națiuni. Să ne rugăm pentru protecția hotarelor noastre și pentru anihilarea oricărei încercari de ciuntire a teritoriului României!
*FAMILII- continuăm rugăciunea pentru protecția familiei biblice în România (organizarea referendumului). Ne rugam pentru OPRIREA oricaror legi care se încearcă a se da, care distrug familia creștină
*VA CHEM SĂ POSTIM, SĂ LUPTĂM ÎN RUGĂCIUNE ȘI SĂ ACȚIONĂM CA LEGEA EDUCATIEI PARENTALE SA NU FIE DATA (ARE TERMEN 10 IULIE). Dincolo de legile justiției, pentru care ne rugăm mai departe, aceste legi care vizează familia creștină sunt mult mai grave, cu impact devastator asupra viitorului nostru ca familii, ca națiune! Pentru o vreme ca aceasta, Biserica Domnului din Romania- RIDICA-TE si nu TACEA!
*Dumnezeu nu va mai lăsa țara să alunece în comunism, că rădăcinile corupției sunt smulse din România, și țara va fi cunoscută pentru dreptatea și integritatea ei. Să ne rugăm pentru intrarea în destinul și chemarea pe care o are Domnul pentru România.
*PACEA, UNITATEA NAȚIONALĂ și INTEGRITATEA TERITORIALĂ a României, PROTECȚIA țării în interior și la granițe.
*Să ne rugăm pentru un nou început pentru România, pentru IZBĂVIREA țării de influența comunistă.
*Să ne rugăm pentru curățirea de corupție, pentru scoaterea fărădelegii din legile țării.
*Protecția țării de asaltul spiritului islamic. Se pregătesc noi strategii internaționale legate de refugiați. Să ne rugăm ca Domnul să`păzească țara noastră de decizii greșite în acest domeniu, care ar aduce mari probleme în țară.
*Dezvoltarea ECONOMIEI românești, a sectoarelor vitale pentru țară: industria, agricultura, sistem energetic, tehnologii înalte (IT), transporturi, comunicații, apărare, invenții-inovații – întoarcerea românilor acasă.
*Protecția țării și a populatiei de epidemii, dezastre naturale – furtuni violente, inundații și cutremure mari – Ps 91.
3. Israel – Ne rugăm pentru pacea și nedivizarea Ierusalimului, pentru pacea, binecuvântarea și protecția Israelului de atacuri teroriste și militare, pentru resursele de care au nevoie, pentru întoarcerea evreilor în Israel, conform Scripturii, pentru trezire în Israel, pentru recunoașterea și acceptarea lui Isus ca Mesia pe care-L așteaptă.
Puterea rugaciunii 7.16 – Motivele de rugaciune ale lunii iulie 2018. Citeste lista completa in varianta text – http://prayernet.ro/rugaciune/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura