ANUNTURI

Tony Berbece: Laura are nevoie de ajutorul nostru!

Laura este cea pe care Dumnezeu a trezit-o din comă. Din cauza unei ciroze hepatice tot corpul ei a fost asediat de infecție, inclusiv creierul. După ce doctorii au scos-o de pe sedative nu a raspuns câteva ore bune, însă tocmai când doctorii dădeau din umeri și spuneau că au făcut totul, când astistentele începeau să-l consoleze pe Alex pentru pierderea soției, Laura a răspuns.

Am fost la ea la spital imediat după ce s-a trezit și pot să vă spun că ce am văzut m-a marcat pe viață. Laura, deși cântărea cât un copil de 10-12 ani, deși nu avea vlagă să țină o cană de apă, totuși avea o poftă de viața de nedescris. Și-a dorit să bea singură apă așa că a băut în vreo 15-20 de minute o seringă. Când îmingea apa prin seringă tremura toată de parcă împingea zeci de kg. Era slăbită, dar plină de dorința de a învinge boala. Tot Dumnezeu a pus în ea această poftă. Dacă tu poți bea singur apă, mulțumește-I, e un mare har.

Alex o numea intr-una “Soarele meu”, era așa de entuziasmat că în orice moment îmi dădea impresia că vrea să sară în sus de bucurie. Omul acesta duce de luni de zile o luptă pe care noi nici nu ne-o putem imagina. Este obosit, așadar susțineți-l și pe el în rugăciune.

Laura a trebuit să învingă infecția din corp și să ia undeva peste 3 kg în greutate pentru a putea fi aptă pentru operația de transplat de ficat de la mama ei. Cu greu a pus aceste kg și spun iar: Dacă tu te poți hrăni bine este un har!

Însă există o altă problemă, lipsa de sânge din spitale. Dacă doriți să faceți un gest de dragoste și să dăruiți Laurei o fărâmă de viață mergeți și donați pentru ea. Sângele se poate dona și în localitățile aflate la 200 de km de București. Aceasta este raza maximă pe care se poate dona pentru Laura.

--

Dar vă rog să specificați că donați pentru Ghioca Laura Ionela, internată in Institutul Clinic Fundeni, secția medicală 1. Și eventual puteți să îmi comunicați si mie printr-un mesaj pentru ca Alex să ceară fișa de donare pentru a intra în posesia sângelui pentru ea.

Pe 11 iulie va fi operația. Eu am declarat-o o zi de biruință, o zi a unei noi vieți. Fă același lucru și cere viață peste Laura!

https://www.facebook.com/search/top/?q=tony%20berbece

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura