ANUNTURI

Cum sa traiesti ca fiinta sexuala intr-o lume pervertita sexual – de Titus Coltea

Introducere: Invatatura lui Balaam fiul lui Beor. (Numeri 22-25;)

Numeri 31:15  El le-a zis: „Cum? Aţi lăsat cu viaţă pe toate femeile?

16  Iată, ele Sunt acelea cari, după cuvântul lui Balaam, au târât pe copiii lui Israel să păcătuiască împotriva Domnului, în fapta lui Peor; şi atunci a izbucnit urgia în adunarea Domnului.

Poporul lui Israel a ajuns in sesurile Moabului. Conducerea Moabului, Balac fiul lui Tipor au ramas ingrozit de ceia ce au facut Israel triburile din jur. Ei si-au dat seama ca nu au nici o sansa de supravieturire in fata lui Israel. Si aceasta pentru ca D-zeul lor lupta pentru ei. D-zeul lor a aruncat in mare cea mai puternica oaste militara din vremea aceia oastea Egiptului. Au nimicit ostile celor doau imparatii ale Amoritilor si ale Basanului, pe Sihon si Og. Si acuma corturile lui Israel erau asezate in cimpile Moabului. Pe drept tot Moabul era ingrozit. Ei au inteles ca razboiul dintre Israel si Moab nu era unul al generalilor, sau al soldatilor si a tehnicii de lupta. Era un razboi ai dumnezeilor. Daca dumnezeul Israelitilor era mai tare atunci victoria era de partea lor, daca dumnezeul Moabitilor era mai tare atunci victoria era de partea lor. Batalia era deci una in lumea spirituala. Au trimis in Mesopotamia dupa un prooroc care avea puteri in lumea spirituala. Ceia ce binecuvinta el era binecuvintat, ceia ce blestema el era blestemat. Numele lui era Balam fiul lui Beor.

Dupa mai multe incercari Balaam este sedus de promisiunile mari de imbogatire, si vine sa blesteme de Israel. Dar blestemele lui sunt transformate in binecuvintari. Nu poate sa blesteme pe cel ce D-zeu l-a binecuvintat.

--

Pentru a nu-si pierde plata insa I-a invata pe Madianiti cum sa ii infringa pe Israel nu prin sabie, sau sulita, ci prin seductia sexuala.

Uita ce faceti, organizati o sarbatoare cimpeneasca. La ia invitati si pe tinerii lui Israel. La aceasta sarbatoare invitatii sa vada cit de atragatoare este cultura voastra. Cit de atragatoare este religia voastra. Cit de atragatoare sunt distractiile voastre. Cultura Madianita era dominata de religia lor care o avea in centru panteonului ei pe zeita Baal. Baal era zeita fertilitatii. Era simbolizata printr-o statuie cu mai multi sini. Inchinarea la Baal avea o aparenta de religie elaborata, in care se aduceau jertfe speciale, si anume mielul, sau iedul trebuie adus ca jertfa si fiert in laptele mamei lui, dar apoi inchinarea se continua cu o urgie sexuala generala.

La o astfel de petrecere au fost invitati tinerii lui Israel de fetele Madianului. Dupa ce au inceput dansul in timpul caruia si-au pierdut citeva piese de vestimentatie, s-au dus si s-au legat de grumazul feciorilor lui Israel si au le-au zis, in viata noatra nu am vazut barbati mai frumosica si voi. Toti erau facuti, voinici, dupa ce au fost la gymul de la fabricile de caramizi ale Egiptului. I-au inviata la dans. Si dansul este expresia pe verticala a dorintelor de pe orizontala.

--

Numeri 25:1  Israel locuia în Sitim; şi poporul a început să se dea la curvie cu fetele lui Moab.

2  Ele au poftit poporul la jertfele dumnezeilor lor; şi poporul a mâncat, şi s-a închinat până la pământ înaintea dumnezeilor lor.

3  Israel s-a alipit de Baal-Peor, şi Domnul S-a aprins de mânie împotriva lui Israel.

De aceia intr-o singura zi in Israel au murit 24 000 de soldati fara nici o sabie scoas din teaca, fara nici o piatra aruncata din prastie, fara nici o sageata aruncata din arc. Din cauza invataturii lui Balaam fiului lui Beor, despre care cei mai multi dintre voi nu ati auzit, dar care si astazi este vie si prosperea mai mult ca niciodata. Ea se numeste ideologia Play Boy, sau “sexul liber” sau si mai seducator “faceti dragoste si nu razboi”.

Din cauza acestei invataturi au pierit mai multi soldati in poporul lui Israel decit in toate razboiele lor de cucerire a tarii Canaan.

Din cauza acestei invataturi vor pierii mai multi tineri din poporul lui D-zeu decit in toate confruntarile crestinismului cu Hitlerismul, cu Comunismul, cu Islamul sau Hinduismul.

A. CAUZELE PROMISCUITATII SEXUALE

Cauzele pentru care tinerii sunt asa de susceptibili la aceasta ideologie.

1 A. CAUZE BIOLOGICE.

1 B. Maturitatea Sexuala precoce, si casatoria tardiva.

In urma cu 100 de ani maturitatea sexuala era in jurul virstei de 15 ani si castoria in jurul  virstei de 17 ani. Acum maturitatea sexuala este la 11-12 ani si casatoria este la 23-24 ani. Este o perioada de mai mult de 10 ani in care persona este matura sexual, cu cel mai inalt nivel de hormoni sexuali in organism si cu lipsa unui cadru legal si moral in care sa isi poate satisface nevoile sexuale.

2B. Sexul ofera placere.

Una dintre cele mai mari placeri fizice este placerea legata de actul sexual. Actul sexual solicita la maximul toate functiile cardio vasculare. Pe vremea cind practicam medicina una dintre indicatiile de baza pe care le dadem bolnavilor cu angina pectorala, sau insuficienta cardica, era sa aiba grija inainte de actul sexual sa ia o tableta de nitrati pentru ca s-ar putea sa faca criza de angina pectorala sau chiar sa moara din cauza solicitarii inimii. Si unul mai hitru imi spunea “Da’poi ce poate fi mai placut domnu doctor deci sa mori cind faci sex.”

Unii incearca sa ii sperie cu bau bau pe tineri, ca sexul nu este bun. Nimeni insa nu ii poate convinge ca sexul produce placere.

David Marley scrie:

“Dorinta sexuala este asa de intensa ce ea trece toate barierele de judecata si inteligenta. In face pe om sa insele, sa minta, sa ucida sau sa-si de-a toata averea si talentele ca s-o urmareasca.”

3B. Sexul cere din ce in ce mai mult.

Progresiunea este aceasta, daca la inceput te multumesti sa o privesti, apoi vrei sa o iai de mina, apoi vrei sa o imbratisezi, apoi sa o saruti pe frunte, apoi pe obraz, apoi pe buze, apoi sarut scurt, apoi sarut lung, apoi mingieri si asa mai departe.

Este ceia ce spunea Minulescu:
“C’asa sunt toate fetele la munte,
Intia zi se lasa sarutate doar pe frunte,
A doua sau a treia zi chiar cele mai ursuze
Se lasa sarutate chiar pe buze.
A patra zi mai toate sub un brad
Ca niste curci ploate-ti cad.”

Sexul este facut ca o data inceput sa fie consumat pina la sfirsit. El este facut sa actioneze ca si bulgarul de zapada pe coasta muntelui. O data pornit pe coasta nu se mai opreste decit pina jos in vale.

4 B Preteniile lungi si precoce conduc adesea la relatii sexuale in afara casatoriei. Daca prietenia incepe precoce este imaturitatea de judecata a tinerilor. Daca ea este lunga, apropierea emotionala duce inevitabil la o apropiere fizica.

2 A. CAUZE SOCIAL CULTURALE

1 B. CAUZE filozofico-morale. Abandonarea absolutelor Morale

Dupa cum cuvintul lui D-zeu a facut lumea la fel si cuvintul si ideile omului au format si formeaza societatile si culturile umane. Lumea din jurul nostru este eminamente produsul ideilor.

Pentru cei mai multi oameni nu este nici o legatura intre un grup de filozofi care stau in turnul lor de fildes si ventileaza diatribe lor metafizice sau existentiale si lumea reala a strazi, a muncii, a petrecerii a luptei pentru existenta. Cele doua lumi par cu totul disconectate una de alta. Numai ca nu este deloc asa. Ideile dintr-o generatie sunt realitate din cealalta generatie.

Si realitatea din generatia noastra este rezultatul ideilor din generatia precedenta. La modul foarte simplist realitatea vestica prezenta este produsul a 2 sisteme filozofice care au dominat cultura generatie precedenta Marxismul si Existentialismul.

Marxismul – Morala este data de interesele clasei conducatoare.

Existentialismul – morala este total relativa. “Singurul absolut care exista este absolutul ca nu exista nici un absolut.” Nu conteaza daca vezi o batrinica care vrea sa treaca strada si o ajuti ca sa ajung de cealalta parte, sau daca in timp ce trece strada treci cu masina peste ea sa ajunga mai repede in cealalta existenta. Totul este relativ. Traieste-ti existenta acum si aici din plin. Existenta precede esenta. Nu conteaza ce esti, conteaza ce experimentezi.

Este un conflict intre doua world-view-uri: unul materialist, existentialist si altul spiritual cu absoluturi axiologice si morale. Unul este prezentat de scola si de mass-media si celalalt este prezentat de biserica si de familie.

Modernismul

Fiona MacCarthy a scris biografia lui Eric Gill care a stirnit o furtuna intensa de revolta morala fara precedent in istoria criticii literare. Eric Gill este un protestant care s-a convertit la Catolicism, se considera un Catolic evlavios care care avea tot felul de aventuri extraconjugale, dupa care mergea la preot si se confesa si recunostea ca ceia ce a facut este rau, rau, rau. Revolta criticilor impotriva cartii era nu atit ca omul acesta avea excapadele lui sexuale, ci era faptul ca dupa aceia era framintat de mustrari de constiinta pe care numai confesarile la preot le putea potoli.

Eric Gill era un om tipic modern, avea aventurile lui amoroase, dar in viata lui spirituala era un Catolic care condamna sever pacatul curviei. Conflictul dintre convingerile lui morale si viata lui moderna i-au facut pe criticii literari sa fie asa de infuriati impotriva cartii.

Gill este condamnat de corifeii modernismului nu atit pentru pacatul sexul ci pentru ca nu era suficient de modern ca sa il justifice. Omul modern are libertatea intelectuala sa isi adapteze adevarul dupa pasiunile lui si nu invers sa iti ajustezi pasiunile dupa adevar.

Sunt doar doua alternativa posibile pentru un intelectual. Fie sa isi coformeze dorintele adevarului; fie sa isi conformeze adevarul dupa dorinte. Aceasta inseamna modernismul moral. Orice pofta oricit de josnica trebuie sa o poti justifica rational ca sa o poti consuma.

Pentru secole medicina a invatat ca homosexualitatea este o perversiune sexuala si a fost tratata ca o aberatie, boala psihica care trebuie corectata.

Dar dintr-o data revistele de specialitate psihiatrica au declarat altceva si anume ca homosexualitate nu mai este perversiune, nu mai este pacat, nu mai este boala psihica ci este o alta alternativa sexuala. Unii au incercat sa dovedeasca ca este determinata genetic si daca este deteminata genetica ce mai poti sa faci cu natura. Nu esti de loc vinovat ca natura te-a facut homosexual. Ceia ce este natural nu mai este pacat.

De aceia cartea aceasta despre Eric Gill a produs atita revolta morala. Nu poti sa fii un curvar si in acelasi timp sa consideri ca curvia este un mare pacat. El copuleaza si confeseaza in aceiasi masura. In aceasta consta modernismul moral. Sa faci un pacat pe care constiinta il condamna dar sa fii destept si sa gasest o explicatie, o justificare, un rationament care sa iti permita in continuare sa faci ceia ce iti place.

Modernismul inseamna sa iti conformezi adevarul dupa dorintele tale si cele mai puternice dintre dorintele umane sunt cele sexuale.

Si toti corifeii modernismului, care sunt elogiati ca si arhitectii lumii moderne sunt intelectulalii care si-au conformat intelectul dupa dorinti, si le-a justificat cu zel misionar.

Revolutia Franceza si Dictatura Terorii

Walter Scott in cartea lui „Viata lui Napoleon” vol 1, cap.17 scrie: „Pentru prima data lumea a auzit o adunare de oameni nascuti si educati in lumea civilizata, asumindu-si dreptul de a guverna una dintre cele mai de seama natiuni din Europa, ca si-au ridicat toti vocea sa tagaduiasca cel mai solemn adevar pe care sufletul omului il poate primi si sa renunte in unanimitate la credinta in inchinaciunea in fata lui D-zeu.

Franta a fost pe acea vreme singura tara care in 1793 a declarat rebeliune deschisa fata de Stapinul universului. Religia crestina a fost desfintata. Existenta lui D-zeu a fost tagaduita. Episcopul catolic de Paris a venit sa joace rolul principal in lepadarea de credinta. Inconjurat de un sobor de preoti, in procesiune a pasit in fata Adunarii Nationale si a declarat ca religia ce el i-a invatat atitia ani e o ticluire preoteasca, fara nici un adevar sfint si fara baza in istorie. Cu termeni expliciti el a negat existenta lui D-zeu, caria I s-a inchinat pina atunci si s-a devotat pe sine cultului Libertatii. El si-a depus pe masa mitra episcopala si toate celelalte odajdii bisericesti. Dupa acest act de lepadare de credinta a primit distinsa imbratisare din partea presedintelui Adunarii Nationale. Numerosi preoti l-au urmat in aceata apostazie.

Adunare Nationala a interzis orice inchinare la D-zeu. Biblie si cartile de rugaciuni au fost adunte si arse in piata publica. Duminicile au fost anulate ca sarbatori si saptamina a fost schimbata la 10 zile. A zecea zi din saptamina a fost declarata sarbatoarea de veselie si odihna in cinstea Libertatii.

Lacretelle in cartea sa „Istoria” vol. II pg. 309 scrie cum un preot al noului ordin cu exces de zel ateist a strigat: „Dumnezeule, daca existi razbuna-Ti Numele! Aici cer, apara-Te! Ramii tacut, nu indraznesti sa-Ti arunci traznetele. Cine dupa aceasta va mai crede in existenta Ta?”

O tinara dansatoare madmoiselle Millard a fost declarata ca zeita Ratiunii. Usile Adunarii Nationale au fost larg deschise spre a intra o formatiune de muzicieni, membrii consiliului muncipal si zeita Ratiunii, toti cintind un nou imn compus in cinstea Libertatii. Zeita era invelita. Insusi presedintele Adunarii cu mult fast a pasit inainte si a facut dezvelirea acestei statui vii. Toti au recunoscut-o pe celebra dansatoarea Millard. Toti s-au inchinat inaintea ei. Apoi au pus-o intr-o caleasca extravagant ornamentata si au dus-o la catedrala Notre Dame sa o instaleze in locul fecioarei Maria, pentru a primi adoratia tuturor.

Simbolul noi libertati, a revolutiei care a incercat sa il detroneze nu doar pe regele Frantei ci pe Regele regilor, Imparatul imparatilor si Presedintele presedintilor pe insasi D-zeu a deventi devenit madmesoille Millard simbolul sexului liber neingradit descatusat de toate lanturile moralei crestine.

Si Doamne de ce urgii este in stare inima omului fara nici o restrictie morala.

Marcu 7:21  Căci dinăuntru, din inima oamenilor, ies gândurile rele, preacurviile, curviile, uciderile,
22  furtişagurile, lăcomiile, vicleşugurile, înşelăciunile, faptele de ruşine, ochiul rău, hula, trufia, nebunia.

Perioada revolutiei franceze a fost prezentata de propaganda comunista si de cea umanista ca si perioada cea mai iluminata pe care a avut-o lumea vestica cind spiritul liber s-a ridicat impotriva tuturor fortele retrogade pe care le-a avut societatea evului mediu. Numai ca ea nu vorbeste de consecintele pe care le-au adus aceste idei in viata Frantei.

Oamenii au ajuns sa secere rodul necredintei lor. Credinciosii care n-au vrut sa se lepede de credinta lor au fost omoriti cu miile, altii au fost aruncati in inchisori, iar unii care au putut scapa, au cautat refugiu in alte tari. Apoi a urmat urgia Domnului. Izgonirea lui D-zeu a instaurat in Franta ceea ce s-a numit „Domnia Teroarei.” Bucuria si veselia s-au dus si groaza a luat locul. Executiile au inceput sa se tina in lant. Cei care condamnbau azi pe unii la ghilotina a doua zi ajungea ei condamnati la ghilotina. Jafurile si crimele au ajuns la ordinea zilei. Nimeni nu mai era singur pe viata sa. Vinzarea, tradarea, razbunarea erau lucuri la ordinea zilei. Spionii misiunau peste tot. Toti se suspectau unii pe altii. Cei acuzati si arestati erau cu miile. Fiecare prindea momentul sa dea lovitura vecinului sau. Din moment ce nu mai era D-zeu, nu mai era nici o mustrare de constiinta. Istorii spun ca inchisorile au ajuns supratixite, erau peste doua sute de mii de puscariasi. Se parea ca toti erau hotariti sa se extermine unii pe altii. Ghilotina lucra prea incet, asa ca executiile se facea dupa cum gasea cu cale forul de judecata. Carute pline cu cadavre erau vazute zilnic pe strazile oraselor. Riul Loire pina la mare era plin de cadavre doar corbii in cirduri marise ospatau acum in voie. Toate atrocitatile din acea vreme sunt dincolo de orice descriere.

Dupa trei ani de zile de ateism proclamat la rang de inchinaciune, trei ani de mizerie si teroare cumplita, Adunarea Nationala Franceza a ajuns sa discute ce e de facut, caci nu se putea merge asa mai departe.

Atunci unul din ei a zis: „Domnilor, daca nu exita D-zeu trebuie sa-L inventam ca sa putem tinea poporul sanatos.” Dupa discutii au votat reintroducerea religiei si tolerarea Bibliei. Roadele necredintei au fost prea amare.

Stiti care a fost parte din pretul pe care l-a platit Franta pentru aceasta aventura sexuala pe scara nationala? Numai 40 de mii de francezi care a fost gilotinizati de proprii lor frati. Aceata inseamna mare revolutie a modernismului, liberte, egalite si fraternite.

Fiecare dintre arhitectii modernismului care sunt aclamati si idolatrizati de comunisti, de umanisti si de ateisti au fost niste libidinosi si desfrinati notorii.

Incepind cu conducatorii Iluminismului francezJean J. Russeau autorul lui Emile prima carte moderna despre cresterea copiilor, si-a trimis pe toti cei 5 copii din flori pe care i-a facut la orfelinat. Aceata insemna in vremea aceia moarte sigura.

Karl Marx campionul proletariatului a cunoscut pe un singur muncitor in mod personal. Era femeia lui de serviciu pe care refuza sa o plateasca si pe care o exploata atit fizic cit si sexual. I-a facut un copil pe care nu a vrut sa-l recunoasca. Dar aceata femeia de serviciu era mult mai hotarita decit metresa lui Russeau si l-a fortat sa il accepte pe baiat in casa. Marx a acceptat cu conditia sa nu intre pe usa din fata si sa stea numai in bucatarie.

Sigmund Freud parintele psihanalizei si marele guru ateist al secolului XX a incercat sa isi justifice complexele de vinovatiei legindule de educatia morala primita in primii ani dar fara nici o legatura cu legea morala scrisa de D-zeu in constiinta noatra. De ce pentru ca el trebuia sa isi rationalizeze relatia sexuala pe care o avea cu cumnata lui Minna Bernays.

Maotzedum (sau Mao Zedong), parintele comunismului Chinez a fost un obsedat sexual fara egal. A avut patru neveste si pe linga aceia alte sute de femei si barbati pe care ii punea sa faca cele mai scabroase urgii sexuale. Acesta a fost idolul comunismului chinez a carui teze milioane si milioane de chinezi le citeau ca si litera de evanghelie pentru sufletele lor.

Si fiecare dintre campionii modernismului au imbratisat modernismul ca si o forma de rationalizare intelectuala prin care au avortat categoriile abisale ale legii morale cu care omul a fost impregnat inca de la inceputurile lui, lege pe care umanitatea a acceptat-o ca si legea natural intrinseca, de bun simt, self evident limpde ca si lacrima cristi,  pentru asi justifica dorintele lor senzuale.

2 B. Mass media

Principalul factor al promiscuitatii morale prezente este asaltul pe toate planurile cu reviste, postere, filme, muzica, arta.

Un elev de ciclu mediu intilneste mai multe ispite sexuale in drumul lui spre scoala luni dimineata decit bunicul lui cind era de 20 de ani si iesea simbata seara la vinjoiala dupa fete si cauta ispitele sexuale cu luminarea.

“Mini jupe foarte stins si tras pe trup” grupul Phenix Timisoara.

Femei care sunt marcate cu fierul rosu pe suflet si care declara ca au o placere nebuna sa faca sex in fata camerelor de filmare. Aceste femei intra in dormitorul nostru prin cablul sau farfuria de satelit sau banda video si o data intrate aduc antecamera iadului.

Proverbe 5:3  Căci buzele femeii străine strecoară miere, şi cerul gurii ei este mai lunecos decât untdelemnul;
4  dar la urmă este amară ca pelinul, ascuţită ca o sabie cu două tăişuri.
5  Picioarele ei pogoară la moarte, paşii ei dau în locuinţa morţilor.
6  Aşa că ea nu poate găsi calea vieţii, rătăceşte în căile ei, şi nu ştie unde merge.
7  Şi acum, fiilor, ascultaţi-mă, şi nu vă abateţi de la cuvintele gurii mele:
8  depărtează-te de drumul care duce la ea, şi nu te apropia de uşa casei ei,
9  ca nu cumva să-ţi dai altora vlaga ta, şi unui om fără milă anii tăi;
10  ca nu cumva nişte străini să se sature de averea ta, şi tu să te trudeşti pentru casa altuia;
11  ca nu cumva să gemi, la urmă, când carnea şi trupul ţi se vor istovi,
12  şi să zici: „Cum am putut eu să urăsc certarea, şi cum a dispreţuit inima mea mustrarea?
13  Cum am putut să n-ascult glasul învăţătorilor mei, şi să nu iau aminte la cei ce mă învăţau?
14  cât pe ce să mă nenorocesc de tot în mijlocul poporului şi adunării!”

Proverbe 7:18  Vino, să ne îmbătăm de dragoste până dimineaţă, să ne desfătăm cu desmierdări!
19  Căci bărbatul meu nu este acasă, a plecat într-o călătorie lungă,
20  a luat cu el sacul cu bani, şi nu se va întoarce acasă decât la luna nouă.”
21  Tot vorbindu-i, ea l-a ademenit, şi l-a atras cu buzele ei ademenitoare.
22  De odată a început să meargă după ea, ca boul care se duce la măcelărie, ca un cerb care aleargă spre cursă,
23  ca pasărea care dă buzna în laţ, fără să ştie că o va costa viaţa, până ce săgeata îi străpunge ficatul.
24  Şi acum, fiilor, ascultaţi-mă, şi luaţi aminte la cuvintele gurii mele.
25  Să nu ţi se abată inima spre calea unei asemenea femei, nu te rătăci pe cărările ei.
26  Căci ea a făcut să cadă multe jertfe, şi mulţi Sunt cei pe care i-a ucis ea.
27  Casa ei este drumul spre locuinţa morţilor, drumul care pogoară spre locaşurile morţii.

Nimic nu distorsioneaza realitatea mai mult ca si filmele de dragoste.Femeile care sunt prezentate acolo sunt una la 100 000 de fete. Te uit la ele si vezi ca nu au nici un cusur, ca sunt cu dantura perfecta fara nimic extra si nimic lipsa, totdeauna vesele, zimbitoare plina de viata. Dar nu le-ai vazut inainte de operatiile de estetica, de implantare a gelului de silicon in sini, de corectarea a dentitiei, inainte de machiaj cind au riduri ca si noi, cind au negi ca si noi, cind au excesul adipos si pe fata si pe fese si pe foale. Niciodata nu o sa le vezi pe ecran asa cum suntem noi toti ceilalti oameni cu ochii cu cearcani, de nesomn, sau cu ochii umflati de prea mult somn, cu parul vilvoi si cu miros fad in gura.

Iti prezinta un Don Juan care coboara dintr-o masina sport decapotabila si care dintr-o privire fascineaza pe cea mai frumoasa dintre fetele. Petrec o seara romantica, si bineinteles seara se termina in pat. Dupa care James Bond are o alta aventura, si apoi o alta.

Realitatea este cu totul alta. Nu se spune nimic ce se intimpla cu fata care este uzata si abuzata, care a sperant sa fie iubita si acum este parasita. Care a crezut in dragoste la prima vedere si de fapt a gasit ca nu este altceva decit instinc animalic care trebuie satisfacut si nimic din daruirea sacrificiala a dragostei ca sa-l faca pe celalalt fericit. Nu spune nimic de faptul ca la o examinare de laborator acest galant cavaler I-a facut cadou asa de generos citiva virusi foarte destepti numiti “Virusul imonodeficientei acute” care este responsabil de AIDS sau SIDA sau virusul responsabil pentru cancerul colului uterin sau virusul herpetic responsabil pentru defectele congenitale neuronale la nou nascut.

3. Familiile despartite.

Lipsa structurii familiale, lipsa tatalui face ca fetele adolescente sa se uita dupa figura masculina care sa le dea protectie, si se agata de primul barbat care vine in viata lor care de cele mai multe ori este un pradator si un oportunist, care vrea sa profite nu sa protejeze.

4. Presiunea de grup.

Dans, petreceri, acceptarea de catre grup, conformarea cu presiunile psihologice de grup.

5. Accesul usor la anticonceptionale

6. Alcoolul.

3 A. CAUZE PSIHOLOGICE

Lipsa de intelegere si dragoste.

Dragostea se invata de la modele. Iubim pentru ca El mai intii ne-a iubit. Imaginea biblica a dragostei este a da fara sa astepti nimic in schimb. A accepta cealalta persoana fara conditii. A experimenta siguranta in relatii care nu depinde de perfomantele partenerului.

Dragostea prezentata in filme este una erotica, una care cere sa fie implinita, este una care este in cautare de a fi mereu umpluta. Oamenii confunda dragostea cu sexul. Ei cred ca compatibilitatea dintre doua persoane este data de compatibilitatea la nivelul pelvisului si nu la nivelul sufletului.

Nevoile fundamentale ale sufletului sunt:
Nevoie de acceptare, de siguranta, de valoare, de apreciere, de seminificatie.
A iubi si a fi iubit. Nevoie de intimitate.

300 de femei intre 18-60 doresc intimitatea care este mai mult decit actul sexual. Cele mai multe femei interviate se bucura mai mult, sau tot atit de imbratisare, mingaiere, apropiere, si conversatie ca si de orgasm. In final intimitatea este mai importanta decit orgasmul.

Pentru evrei semnul legamintului spiritual intre ei si Iehova era in carne la nivelul preputului. Unirea spirituala legamintul prin care barbatul intra cu femeia este sigilat la nivelul himenului, si al friului preputului. Semnul extern al acestei uniri este deflorarea.

4 CAUZE SPIRITUALE

  • Lipsa relatiei spirituale cu Duhul Sfant
  • Lipsa intelegerii umanitatii nostre.
  • Lipsa suportului moral de a rezista ispitei.

“Pot rezista la orice cu exceptia ispitei.” Oscar Wilde.

A. Rezumat – CAUZELE PROMISCUITATII SEXUALE

Cauze Biologice, Social culturale, Psihologice si Spirituale

B. CONSECINTELE PROMISCUITATII SEXUALE

  1. Bolile transmise sexual

Infectii microbiene, infectii virale, herpes, condiloame acuminate,

  • cancerul de col uterin este de 10 ori mai frecvent la femeile care au avut relatii sexuale cu mai multi parteneri (presonal hotelier…) sau care au barbati care au relatii sexuale extramaritale.
  • Perioada de incubatie a SIDA poate fi pina la 10 ani. In aceasta perioada virusul se poate transmite si la altii.
  • Aceasta insemna ca pe o perioada de 10 tot balastul de boli venerici de la toti partenerii pe care i-a avut persoana cu care faci sex, si toti partenerii acestor parteneri, si toti partenerii partenerilor pe care i-au avut acestia iti este facut cadou. “Generos cadou. Mult mai mult decit te-ai asteptat!”

Ex cu un barbat care se plimba prin Londra si dintr-o data simte ca este privit si admirat de o femei foarte frumoasa. Dintr-o data se simte pompat de un simt al valorii se sine. O femeia asa de frumoasa sa il gaseasca intersant, atragator si sa ii cistige admiratia? Si egoul omului plutea la inaltimi imbatatoare. Se parea ca este intradevar un semizeu care trebuie simtea chemarea

“Cobori in jos luceafar blind
Alunecind pe-o raza,
Patrunde-n inima si-n gind
Si mintea-mi lumineaza.”

Admiratia lor metafizica s-a concretizat intr-un schimb de sudori si umori la un hotel de clasa a treia din Londra.

Omul era totusi putin suspicios. Dimineata cind s-a trezit femeia a disparut. Imediat si-a cautat portofelul. Uahhh, este la locul lui si nu lipseste nimic din el nici banii nici credit cardurile. Pentru un moment si-a recistigat self esteem-ul, femeia s-a culcat cu el nu pentru bani ci pentru ca este inca frumost atragator, inteligent si puternic. Apoi merge in baie si pe oglinda era scris cu ruj “Bine ai venit in lumea bolnavilor cu SIDA.”

  • Transmiterea virusului SIDA se face prin fluide. Aceasta inseamna ca ai nevoie de prezervativ care sa te acopere din cap pina in picioare. Un astfel de prezervativ se numeste “costum de scafandru.” Numai un astfel de “prezervativ” te protejeaza cu adevarat.
  • Herpesul genital nu are nici un efect la barbat. El insa poate transmite virusul herpetic. La femeie produce leziuni benigne care nu sunt prea alarmante. Dar ceia ce face in schimb virusul herpetic este, ca el are o predilectie pentru celula nervoasa tinara. Si virusul afecteaza creierul care este in dezvoloare la copii care se concep in mamele infectate cu acest virus. Oare merita pentru citeva momente de nebunie sa ai un copil retardat mintal pentru o viata intreaga?

– Uganda 25% din populatie este infectata cu SIDA. Tot felul de programe medicale. Biserica evanghelica din Uganda a venit cu un program numit ABC. A sta pentru abstinenta. B sta pentru “be faithfull to your partener” si C pentru prezervativ (condom). In 5 ani epedemia AIDS s-a redus aproape la jumatate. Este prima data in cursul acestei epidemii cind este o remisie a incidentei boli. Celelalte state Africane inceaca sa preia programul. Este singurul care lucreaza. Intregi natiuni sunt decimate de aceasta boala.

  1. Rani psihice si spirituale

Relatia sexuala este menita sa fie expresia unei realatii adinci de intimitate pentru viata. Atunci cind ea este facuta doar pentru recreatia, fara a tine cont de implicatiile sufletului si ale spritului ea produce rani adinci, care ramin pe viata.

  • Daca pentru cele mai multe boli venerice sunt medicame pentru ranile psihice si spirituale nu sunt hapuri prin care sa te vindeci. Ele ramin pe constiinta pentru viata.

Un tinar care a trait ca mare crai in facultate, in sfirsit a gasit fata visurilor lui. A hotarit sa termine cu toate aventurile si sa fie dedicat acestei fete care era cinstita, buna, tot ceia ce si-ar dorii sa fie o mama pentru copii lui.

Dupa 8 ani de casatorie problemele dintre ei au ajuns la climax. Au fost la consilier si acolo omul a marturisit care era parte din cauzele conflictelor lor. El a spus: “De 8 ani de cind suntem casatoriti, de fiecare data cind am fost in dormitor, imaginile toturor femeilor cu care m-am culcat era si ele prezente acolo.”

  1. Sarcina extramaritala – avortul
  2. Pacatul impotriva trupului

1 Corinteni 6:18  Fugiţi de curvie! Orice alt păcat, pe care-l face omul, este un păcat săvârşit afară din trup; dar cine curveşte, păcătuieşte împotriva trupului său.

  1. Pacat impotriva lui Isus Cristos

1 Corinteni 6:15  Nu ştiţi că trupurile voastre Sunt mădulare ale lui Hristos? Voi lua eu mădularele lui Hristos, şi voi face din ele mădulare ale unei curve? Nicidecum!
16  Nu ştiţi că cine se lipeşte de o curvă, este un singur trup cu ea? Căci este zis: „Cei doi se vor face un singur trup”.
17  Dar cine se lipeşte de Domnul, este un singur duh cu El.

  1. Pacat impotriva DS

1 Corinteni 6:19  Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt, care locuieşte în voi, şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu Sunteţi ai voştri?

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/sexualitate/8924-cum-sa-traiesti-ca-fiinta-sexuala-intr-o-lume-pervertita-sexual-de-titus-coltea

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura