ANUNTURIEDITORIALE

RAMY SCURTU: AM RĂTĂCIT PE DRUMURI STRĂINE…

Man hand touching the screen

Urmărind-o pe Ramy Scurtu pe Instagram, am zăbovit câteva momente în dreptul unui mesaj pe care l-a postat acolo. Mi-am zis ca ți-ar fi benefic și ție. Din acest motiv, am preluat și aleg să îl transcriu aici. Astfel că, acest scurt mesaj doresc să fie pentru tine o încurajare și să te ajute să faci un pas înainte acum, în momentul tău de impas.

Am mers multe drumuri de una singură. Și am rătăcit. Astfel, am cunoscut mocirla. Iar mocirla mea a fost cea a neîmplinirii, a nemulțumirii, a lipsei dragostei, a pustiului, reciprocității, a absenței oamenilor, a visurilor frânte, a inimii zdrobite, a așteptărilor năruite, a depresiei ascunse printr-un teatru ieftin, a durerii sufletului…

Acest lucru a fost până în momentul în care, sub acoperișul dragostei profunde, m-am simțit în siguranță să vorbesc despre asta. Și m-am mai frânt o dată vorbind. Dar de data aceasta nu m-am frânt ca să iasă durerea, ci ca să intre lumina.

Iar Dumnezeu, pentru că e Dumnezeul tuturor suferințelor, a știut cum să vindece. Și zi după zi mă curăț de mocirla lumească și mă îmbrac cu frumusețea Lui. Pentru că Dumnezeu nu ne spală vasele ca să le lase goale, ci ca să le umble cu cântări, cu laude și cu mult curaj de a împărtăți minunile Lui.
Ramy Scurtu

Te întreb așadar și pe tine astăzi: Pe câte drumuri mergi și tu fără Dumnezeu? Spunea Ravenhill (am postat azi imaginea cu acest citat): Dacă Hristos trăiește în mine, atunci trebuie să fiu foarte atent unde merg cu El.

--

http://partascuhristos.com/meditatii/ramy-scurtu-am-ratacit-pe-drumuri-straine/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura