ANUNTURI

Fotbaliștii echipei Panama îl onorează pe Dumnezeu în ciuda înfrângerii de la Cupa Mondială

Anglia a reuşit cel mai mare scor al său la Cupa Mondială, prin golurile marcate de John Stones, Harry Kane şi Jesse Lingard , în timp ce Felipe Baloy a înscris primul gol pentru Panama la Cupa Mondială.

Cu toate acestea, jucătorii echipei Panama s-au închinat lui Dumnezeu după ce au pierdut meciul cu 6-1. Toți membrii echipei au îngenuncheat și s-au rugat împreună pe teren după înfrângerea din Rusia.

Este pentru prima dată când țara joacă la Cupa Mondială de fotbal. Chiar dacă Anglia a câștigat, Panama a sărbătorit propria realizare.

Felipe Baloy a intrat în istorie cu golul marcat. Fundașul central panamez a marcat primul gol al naționalei sale la Cupa Mondială și a devenit al patrulea cel mai vârstnic marcator din istoria World Cup. Baloy (37 ani şi 120 de zile) a intrat în grupul select format din camerunezul Roger Milla (42 ani, 39 zile), suedezul Gunnar Gren (37 ani, 236 zile) şi mexicanul Cuahtemoc Blanco (37 ani, 151 zile).

Baloy a scris pe Twitter mai târziu în seara meciului: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu, familiei mele și națiunii mele Panama pentru acest gol istoric. Visele se împlinesc cu multă muncă și sacrificu.” El a distribuit mesajul împreună cu hashtagul #FeEnDios (#CredințăÎnDumnezeu).

--

Nu este o noutate faptul că jucătorii echipei Panama se roagă și Îl laudă pe Dumnezeu pe terenul de fotbal. Mai multe imagini asemănătoare au fost surprinse cu ocazia altor meciuri sau a antrenamentelor.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/8967-fotbalistii-echipei-panama-il-onoreaza-pe-dumnezeu-in-ciuda-infrangerii-de-la-cupa-mondiala#ixzz5JXLdSlu0
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura