EDITORIALE

Devotional – Dumnezeu te va pazi de vrajmasii tai

Devoțional: Cât de bine este să știi că Dumnezeu este mai pregătit să-Şi ţină promisiunile față de tine decât este diavolul să te ruineze.

„Se apropie cei ce urmăresc mişelia şi se depărtează de Legea Ta. Dar Tu eşti aproape, Doamne, şi toate poruncile Tale sunt adevărul.” (Psalmul 119: 150-151)

Există un adevăr glorios în acest pasaj care vă poate schimba viața, vă poate aduce pacea și vă poate oferi odihnă dincolo de orice ați mai experimentat vreodată. Vedeți, odată ce înțelegeți adevărul apropierii constante a lui Dumnezeu față de voi – că vă iubește și că este în permanență aproape de voi – toată frica și anxietatea trebuie să dispară!

În acest text, David vede că cei răi se apropie și mai mult de el, încercând să-l ruineze și să-l distrugă. El spune: „Cei răi, cei corupţi şi complotul celor păcătoși sunt pe cale să mă distrugă complet și să aibă biruinţă asupra mea. Mă înconjoară din toate părţile și puterea lor crește.”

Toți avem un astfel de dușman – este dușmanul sufletelor noastre, diavolul. El a avut întotdeauna un singur scop: să distrugă lucrarea lui Dumnezeu, să seducă și să descurajeze poporul Său.

--

Satana nu va fi mulțumit până nu vede ruina și prăbușirea totală a oricărei slujiri evlavioase, a bisericii și a celui ce-L iubeşte cu adevărat pe Isus. Spiritele demonice ale lui Satana nu sunt doar impulsuri care să-i înconjoare pe credincioşi făcându-le viața mizerabilă. Nu, scopul lui Satana este mult mai serios decât atât. El doreşte distrugerea totală a Bisericii lui Isus Hristos. Scopul lui unic este să ne tragă în jos și să nu lase în urmă nimic mai mult decât o simplă amintire.

Diavolul a fost fără limite în acest scop, chiar și faţă de Domnul Isus. El a fost plin de îndrăzneală în răutatea lui de a-L ispiti pe Fiul lui Dumnezeu. Satana va încerca tot ce îi stă în putere pentru a distruge tot ce este drept și sfânt. Și nu se oprește niciodată! Va exista întotdeauna un proiect ieşit din iad.

Prin ceea ce treci tu acum, trec mulţimi de oameni în întreaga lume. Cât de bine este să știi că Dumnezeu este mai pregătit să-Şi ţină promisiunile față de tine decât este diavolul să te ruineze. Într-adevăr, cu cât se apropie mai mult dușmanul, cu atât mai aproape rămâne Domnul de noi!

--

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/8801-devotional-dumnezeu-te-va-pazi-de-vrajmasii-tai#ixzz5FjUlhONr
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura