ANUNTURI

Motivele de rugaciune ale lunii mai 2018


Pentru România – Anul 2018 este an pivot pentru România. Este anul celebrării a 100 de ani de existență a țării noastre iubite, România, pe harta lumii. Este anul în care sunt mari presiuni pentru ciuntirea moștenirii noastre, a identității noastre naționale, a drepturilor noastre date de Dumnezeu pe acest teritoriu. Știm că Domnul stabilește hotarele unei națiuni. Să ne rugăm pentru protecția hotarelor noastre și pentru anihilarea oricărei încercări de ciuntire a teritoriului României!
ROMÂNIA este la răscruce! Să ne rugăm ca ROMÂNIA să NU POATĂ FI DESTABILIZATĂ sau SCOASĂ DIN ALINIERILE ÎN CARE TREBUIE SĂ FIE PARTE. Să ne rugăm pentru ALINIEREA NAȚIUNII conform VOII DOMNULUI pentru România.
În acest context, să ne rugăm pentru mutarea ambasadei României din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, în cel mai scurt timp – este un pas foarte important care va declanșa o revărsare de binecuvântare peste România. Domnul mi-a arătat că această decizie este o cheie care deschide uși de favoare pentru România. Domnul este credincios și binecuvântează pe cei ce binecuvântează Israelul! Prin mutarea ambasadei, România recunoaște Ierusalimul ca și capitală a Isrelului – adică recunoaște ce spune Dumnezeu despre Ierusalim! Este mult mai mult decât un gest politic, este o decizie de care atârnă destinul României, fără nicio exagerare! Luna mai este extrem de importantă – în data de 14 mai 2018 Israel împlinește 70 de ani de la nașterea lui (Is. 66:8) – țara care s-a născut într-o zi! Nu este doar o coincidență că România împlinește 100 de ani în același an – 2018. Domnul vrea ca națiunea noastră să fie de partea Israelului – să fie două națiuni care să intre în noi nivele ale promisiunilor Domnului pentru ele.
Să ne rugăm pentru dezrădăcinarea antisemitismului din România (ura împotriva evreilor și a Israelului)
În baza rugăciunilor de pocăință făcute, mai ales în perioada 27 februarie – 7 aprilie, de idolatrie, de păcate comise de noi și părinții noștri, să ne rugăm pentru un nou început pentru România, pentru IZBĂVIREA țării de influența comunistă.
Să luptăm pentru LUCRURILE CARE NE ȚIN ÎMPREUNĂ CA NAȚIUNE, care sunt sub mari atacuri: CREDINȚA CREȘTINĂ (atacuri asupra SCRIPTURII, liderilor creștini, Bisericii), FAMILIA BIBLICĂ, TERITORIUL ȚĂRII – integritatea teritorială a țării.
În acest mai sărbătorim Rusaliile. Să ne rugăm pentru o revărsare covârșitoare a puterii Duhului Sfânt, pentru o explozie a trezirii în România. Strigătul de la Revoluția din 1989 a fost „EXISTĂ DUMNEZEU!” Să-I mulțumim Domnului că până aici a fost cu noi – ca națiune și să ne rugam ca revelația Domnului Isus, existența lui Dumnezeu să fie descoperite cu putere în inimile locuitorilor țării.
Să ne rugăm pentru unitate în Biserică și în națiunea română. Să ne rugăm ca românii să intre în această binecuvântare a unității, ca popor, ca Biserică. Să ne împotrivim tendințelor de fragmentare teritorială, etnică și socială a României.
Să ne rugăm pentru conducătorii țării – ca fiecare să aibă revelația Domnului Isus, ca fiecare să aibă frică de Domnul și să nu mai acționeze sau să voteze contrar jurământului depus – de a sluji și apăra țara. Să ne rugăm pentru ca această trezire a integrității, a dorinței de dreptate, care a început în 2017, să cuprindă conducătorii României. Să ne rugăm pentru schimbarea inimilor celor aflați la conducerea țării, pentru RESPONSABILIZAREA lor față de țară, să NU voteze legi care NU sunt în interesul țării. SĂ NU ABANDONĂM LUPTA ACEASTA, căci de binele cetății (al țării) depinde și binele nostru. Să ne uităm la CEL ce poate să schimbe o națiune, la Cel este în control! Este timpul să-L chemăm pe Domnul Atotputernic să lupte cu aceste principalități demonice de minciună, control, corupție, care afectează pe așa mulți oameni.
REFORMA JUSTIȚIEI – păstrarea independenței justiției față de puterea politică, pentru legi drepte cu respectarea principiilor de dreptate și adevăr. LEGILE JUSTIȚIEI – să fie legi bune, drepte, care să NU deschidă uși pentru manipulări și control. Să ne rugăm ca frica de Domnul să trezească pe parlamentarii și guvernanții țării.
LEGILE ȚĂRII. Avem nevoie de legi drepte, bazate pe valori creștine, de un sistem juridic integru, de oameni integri în elaborarea și aplicarea legilor. Modificările Constituției României, care se pregătesc – pentru definirea corectă a statului român (stat național unitar român), pentru definirea biblică a familiei, pentru libertatea credinței creștine și a libertății de exprimare a valorilor creștine în public. Domnul protejează o națiune și prin legile care le guvernează. Daca prin legile României se deschid uși pentru fărădelege, (acceptarea – prin lege – a unor păcate numite uriciuni de Domnul), țara noastră va fi expusă atât asaltului întunericului, într-un mod greu de imaginat, cât și judecăților Domnului!
Citeste varianta completa si aboneaza-te la punctele de rugaciune lunare – http://prayernet.ro/rugaciune/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura