EDITORIALE

Scumpa este inaintea Domnului moartea celor iubiti de El ! Sfârșitul alergării unui slujitor.

Pastorul Ioan Dăduică și-a sfârșit alergarea pe acest pământ.

A fost singurul păstor pensionar din Comunitatea Baptistă de Constanța. Cel mai în vârstă slujitor ordinat.

Am avut ocazia să slujesc sporadic cu dânsul, la începutul slujirii mele pastorale, în lucrarea Bisericii Baptiste din Mangalia (1994-1998), iar ulterior, după (re) înființarea Comunității Baptiste de Constanța, în conducerea Comunității. În anul 1997 am fost delegați de către adunarea generală de constituire a Comunității Baptiste de Constanța să reprezentăm bisericile din această zonă în fața Consiliului Uniunii Baptiste pentru a cere înființarea Comunității. Mi-a fost alături. O combinație interesantă, eu eram cel mai tânăr păstor din această zonă, iar dânsul era cel mai în vârstă păstor.

Cu toate că eram cel mai tânăr păstor și cel mai tânăr președinte de Comunitate, iar dânsul după o perioadă a devenit secretarul Comunității, mi-a dat credit, mi-a respectat autoritatea și m-a încurajat. A trebuit să gestionăm împreună situații dificile în cadrul bisericilor și la nivelul Comunității, iar în toate aceste situații am reușit să ne completăm în abordare.

Multumim Domnului pentru slujirea pe care a făcut-o. Îmi pare rău că nu voi fi la serviciul de înmormânare, dar doresc din toată inima sorei Florica și întregii familii mângâiere sfânta de la Domnul.”

--

https://www.facebook.com/ppovi/posts/1693642670689183

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura