EDITORIALE

CrestiniOnline.ro Retea Crestina

Prine site-urile crestine care sunt pe internet mai apare o retea sociala.CrestiniOnline.ro Aceasta retea crestina are scopul de a lega prieteni in Domnul intre tineri crestini din Romania si de peste hotare.Aceasta platforma este dezvoltata 100% si multa facilitati.Unele din facilitati sunt:

*fiecare utilizator poate sa incarce melodii din PC-ul personal in profilul lui.

*fiecare utilizator isi poate personaliza un design pentru profilul sau.

*Incarcati pozele

*Spatiul este limitat fiecare user are 20 GB care sunt impartiti (10 GB Muzica iar 10 GB imagini).Daca acest spatiu nu este suficient pentru un utilizator scrieti pe forum iar administratia va seta nelimitat la fiecare utilizator.

*Vino pe CrestiniOnline.ro si ia parte online alaturi de alti crestini.

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

10 Comments

  1. Am rezolvat problema si am revenit.In timp de 1 saptamana vom schimba spatiul.Vom avea un server mai bun si viteza site-ului va fi imbunatatita.Vom face transferul imediat ce vom primi spatiul.Nu va fi nici o intrerupere.

  2. am fost 9 ani calugar ortodox si de 12 ANI ani m-am intors la dl ISUS. AM trecut prin multe dar dl a dat biruinta; am avut diabet am facut 4 insuline pe zi, si la 1 DECMBRIE sunt 4 ani de am fost vindecat sunt casatorit avem o fetita suntem din maramures de 8 ANI SUNTEM IN BELGIA fac parte din biserica ELIM BRUXELLES EVANGHELICA BELGIA .AICI slujesc misionar. Biserica numara peste 800 membri aici dl isus face multe minuni,ma bucur ca v-am cunoscut dl sa va binecuvinteze amin.

  3. Salutări,
    Săptămâna aceasta, 12-18 Septembrie nazarinenii sărbătoresc Hag Ieşua, Săbătoarea Izbăvirii, când regele Egiptului Ptolemeu II a fost împiedicat să intre în Sfânta Sfintelor, iar apoi a fost împiedicat de Dumnezeu să-şi răzbune umilinţa.
    Întâmplarea este istorisită în Epistola a III-a a fraţilor Maccabei (caninică la nazarinei).
    Fiţi Binecuvântaţi!

  4. PACEA DOMNULUI.ma numesc geanina sunt din teleorman,am doi copilasii micuti,fetita are trei ani jumate,iar baiatul are un an jumate.va scriu in speranta ca un suflet bun,care va citi mesajul meu,va fi indemnat de DOMNUL ISUS,si ne va putea intinde o mana de ajutor…suntem saraci,nu avem casa nu avem masa,nu avem nici dupa ce bea apa…nu avem un loc de munca,mama mea in acest moment se afla in spital,sufera de o boala cumplita….are cancer…iar doctorii nu se uita la tine daca nu le bagi in buzunar,nu conteaza ca esti amarat si nu ai de unde…ma uit la copii mei cum imi cer paine,si va rog sa ma credeti ca de cele mai multe ori,nu le o pot oferi,din cauza situatiei in care ne aflam…copilasii mei nu stiu cum are gustul portocala sau ciocolata,ma uit la ei…si nu pot face nimic,sa le pot oferi macar strictul necesar,ma refer la mancare…de aceea va scriu,si fac apel la toti frati si surorile care ma pot ajuta,va rog din toata inima mea ajutati ma sa o facem pe mama bine,si sa le pot oferi copiilor mei un acoperis deasupra capului…va las numarul meu de telefon 0761389155.ma rog la DUMNEZEU ca cineva sa mi citeasca mesajul si sa ne poata ajuta in NUMELE DOMNULUI ISUS.va doresc multa sanatate,si DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE AMIN

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura