ANUNTURI

Onisim Botezatu: De ce a revenit zăpada?

Veniţi totuși să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roșii ca purpura, se vor face ca lâna. Isaia 1:18

Probabil mulți dintre noi vedeam piersicii înfloriți, ghiocei, mărțișoare, planuri pentru primăvară. Pe loc repaus! Ninge din nou. Ninge superb! E timp optim pentru odihnă și cugetare.

Isaia începe slujba profetică într-un mod pe cât de tranșant, pe atât de optimist. Judecata lui Dumnezeu este privită cu înfiorare, așa și este. Judecata de apoi atrage după sine consecințe, acuzare, condamnare și pedeapsă eternă. Orice om cu puțin simțământ duhovnicesc este de acord cu mine. Se vor judeca fapte, gânduri, vorbe goale, intenții, tot ce este păcătos.

Avem vești bune însă! Cuvântul de astăzi are în el acel nerv al speranței, că Dumnezeu este milos, încă.

Probabil, sunt destui cei deznădăjduiți și fără speranță. Oameni care au greșit și nu se mai pot ierta. Poate chiar în timp ce citești, te lupți cu sentimentul vinovăției. Respiră ușurat! Dumnezeu te iartă! Chiar acum! Chiar azi! Grație jertfei lui Hristos, conștiința ta poate fi albă ca zăpada!

--

Trebuie doar să crezi! E îndemnul meu, dar e promisiunea lui Dumnezeu exact pentru tine. Privește la zăpadă. Fiecare fulg de nea seamănă o sămânță de speranță pentru tine.

Ridică-te și mergi mai departe! Și încă ceva, dacă Dumnezeu te-a iertat, iartă-te și tu. Și permite-I lui Dumnezeu să te schimbe!

https://onisimbotezatu.wordpress.com/2018/02/26/de-ce-a-revenit-zapada/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura