ANUNTURI

YouTube a blocat cartea audio a lui John Piper, „Coronavirus și Hristos”

YouTube a cenzurat versiunea audio a noii cărți a teologului reformat John Piper, „Coronavirus și Hristos”, susținând că aceasta a încălcat „standardele comunității”.

Cartea oferă șase răspunsuri biblice la întrebarea: Cum lucrează Dumnezeu prin coronavirus?

„Acest videoclip a fost eliminat pentru încălcarea standardelor comunității YouTube”, este mesajul care apare în locul videoclipului postat de către John Piper, cancelarul Colegiului Bethlehem și Seminarului din Minnesota și fondatorul DesiringGod.org.

Videoclipul a ajuns la peste 187.000 de vizualizări în aproximativ cinci săptămâni de când a fost publicat pe platformă, potrivit Disrn. A fost lansat pe 8 aprilie și blocat vinerea trecută.

O versiune arhivată a cărții în format audio este încă disponibilă aici și pe Crossway Podcast.

--

Cenzura a venit pe fondul unui apel făcut de 22 de capelani militari la „disciplină”. Un capelan senior al armatei, a trimis un email care conținea o copie a cărții scrise de John Piper.

Cei 22 de capelani, dintre care unii care fac parte din comunitatea LGBT, au avut o problemă cu cartea, deoarece în ea este scris că „unii oameni ar fi infectați cu coronavirus ca o judecată a lui Dumnezeu din cauza atitudinilor și acțiunilor lor păcătoase.”

CITESTE MAI MULT: https://www.stiricrestine.ro/2020/05/18/youtube-a-blocat-cartea-audio-a-lui-john-piper-coronavirus-si-hristos/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura