ANUNTURI

Să mijlocim pentru sora Steluța Miclea! Te rog distribuie mai departe

Rugăciunea atinge inima lui Dumnezeu și face posibilă experimentarea miracololelor!

Sora Steluța se Se află în spital la Reșița în urmă cu câteva minute ai ieșit din operație este. Acum este conectată la aparate, așteptăm și ne rugăm ca totul să decurgă bine.

 

Avem nvoie de sange pentru mama. Va rog, daca doriti sa ne ajutati sunteti asteptati astazi la Centrul de Transfuzie din Resita intre orele 8:00-12:00. Indiferent de grupa sanguina cu specificatia numelui pentru Miclea Steluta.

Ea are nevoie de grupa AB IV pozitiv, o grupa destul de rar intalnita insa se poate dona indiferent de grupa. Pentru cei care nu ati aflat, mama a suferit o interventie chirurgicala in urma cu o saptamana de litiaza coledociana (pietre la fiere). In urma interventiei au rezultat complicatii care au dus la hemoragie. Ieri a fost din nou supusa unei noi interventii datorita hemoragiei, hemoglobina fiind de 5g/dL.

--

Medicii nu au mai sperat ca o vor putea salva insa ce nu e cu putinta la om, poate Dumnezeu! Acum nu respira singura, e ventilata mecanic. Inca nu stim cum va evolua dar Domnul stim ca e cu ea! Va iubim si va multumim pentru sustinere in rugaciune! Dumnezeu sa va rasplateasca!

https://dininimapentrutine.com

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura