EDITORIALE

🔴‼️Tony Berbece: Obrăznicia satanei merge un pas mai departe. Nu aș fi crezut că au “curajul” de a încerca să obțină drepturi și pentru pedofili‼️

Obrăznicia satanei merge un pas mai departe

Se zvonea că după ce agenda LGBT își va îndeplini planurile cu privire la casătoriile persoanelor de acelasi sex, va merge spre manipularea celor naivi în a accepta și alte “înclinații” sexuale.

Nu aș fi crezut că au “curajul” de a încerca să obțină drepturi și pentru pedofili, dar iată că o fac. Dreptul lor trebuie să fie unul singur: ELIBERAREA, prin Hristos de orice patimă scârboasă. Dar nicidecum dreptul de a pune mâna pe copii. Sub nicio formă nu trebuie tolerați sau să ne fie milă de dorințele lor mai presus de destinele unor copii.

Când ajungi să închizi ochii la astfel de infiltrări ale satanei în societate, în temelia pe care e clădită morala unei națiuni, înseamnă că aburul toxic al păcatului ți-a întunecat și ție mintea și vigilența. A lăsa ca diavolul să modeleze structura pe care s-a clădit normalitatea e ca și cum tu ca popor l-ai lăsa pe dușmanul tău de moarte să-ți umble prin depozitul de armament nestingherit.

E mai grav ca pe vremea Sodomei și Gomorei, Cristos ne spune că aceste cetăți s-ar fi pocăit dacă ar fi avut mărturia Lui în ele, astăzi noi avem Scriptura, semnele și minunile făcute prin puterea Duhului, avem Biserici și tot se ajunge la așa ceva. De ce? Și-a pierdut oare sarea din Biserici puterea?

“Trezește-te creștini și nu mai dormita,

Ridică-te-n picioare, Hristos te va lumina,

Să îți trezești neamul El te va folosi

Și-n gloria eternă cât mai mulți noi vom păși!”

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1551661488215298

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: