EDITORIALE

Petrica Hututui „URĂSC PERVERȘII“ Este cineva care poate să dea o mână de ajutor?

„URĂSC PERVERȘII“

Din motive simplu de înțeles, a crescut la case de copii în localități diferite, în timpul regimului comunist. Condițiile de supraviețuire erau dure, foarte grele, inferioare condiţiilor în care trăiau animalele.

Când vârsta nu i-a mai permis să rămână între copii, a ieșit în lume. Fără educația necesară, lipsit de orice posibilitate de a-şi asigura traiul, s-a lăsat atras de gândurile rele, care mai apoi au devenit fapte. Acest comportament l-a dus după gratii.

Frecventând Penitenciarul cu scopul explicării Evangheliei, l-am întâlnit în repetate rânduri acolo. Participa ascultător și uneori solicita ajutor. Ajungea în Penitenciar pentru furturi din cauza foamei.

La cea de-a douăsprezecea condamnare am avut o discuție mai detaliată din care am înțeles că dacă el ar fi fost condamnat de 120 de ori nu ar fi produs pagube nici de 0,001% comparativ cu furturile celor inteligenți.

Sătul de viața rece și dură din Penitenciar, expus la puterea Duhului Sfânt, s-a hotărât să urmeze calea cea nouă, Evanghelia.

A ieșit din Penitenciar, iar acum locuiește în Botoșani la un adăpost de noapte și frecventează în mod regulat biserica. Înainte de a ieși din Penitenciar, amărât de lume, și-a tatuat pe piele ca o piatră de aducere aminte: „URĂSC PERVERȘII“.

Nu avea niciun act de identitate, dar acum are, nu avea haine, dar acum are, nu era spălat, dar acum este curat, nu mai fumează și s-a hotărăt să trăiască o viață nouă. Știe să scrie, citește Biblia, dorește să lucreze și să nu mai fie batjocorit, pentru a nu mai ajunge în Penitenciar.

Este cineva care poate să îi dea o mână de ajutor? Numele lui este Paul Cristinel Rogovschi.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=563594537334920&id=100010531360763

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: