EDITORIALE

🙏Ești prea ocupat să te rogi❓

🔴Ești prea ocupat să te rogi❓

Nu știu dacă ești ca mine, dar dacă nu sunt atent, calendarul meu se poate umple repede cu întâlniri, lucruri de făcut, etc. Timpul meu poate fi literalmente „consumat” de activitățile mele.

Știi la fel de bine ca și mine … dacă nu suntem atenți, ne putem găsi repede copleșiți … și în cel mai scurt timp relația noastră cu Dumnezeu este afectată, viața noastră de rugăciune suferă.

Totuși, rugăciunea este fundația. Daniel, un profet al lui Dumnezeu și un lider important în timpul domniei regelui Darius, a găsit întotdeauna timp să se roage și de trei ori pe zi.

Responsabilitățile sale profesionale nu au avut prioritate față de relația sa cu Dumnezeu. El și-a pus timp deoparte în mod intenționat, în ciuda tuturor opoziției, chiar și atunci când legea a interzis rugăciunea la Dumnezeu.(Vezi Biblia Daniel 6:8-12)

Daniel s-a ținut de rugăciune, indiferent de cost!

Pentru tine, prietene, ce loc are rugăciunea în viața ta? Este întotdeauna pe primul loc, sau calendarul tău îți ocupă timpul cu Domnul? Te încurajez în această zi să alegi încă o dată calea unei rugăciuni obișnuite, zilnice. Nu te lepăda de această comuniune cu Dumnezeul tău!

„Rugați-vă neîncetat!” (1Tesaloniceni 5:17)

Dacă Biblia ne cere să ne rugăm fără încetare, este pentru că este posibil!

Hai să ne rugăm împreună … „Doamne, acum încep! Te rog să mă ierți că am permis programului meu să aibă prioritate față de timpul meu de rugăciune. Nu contează costul, vreau să stau ferm în rugăciune! Îți mulțumesc pentru această frumoasă comuniune cu Tine. În numele lui Isus, Amin. ”

https://www.facebook.com/CandCerulInvadeazaPamantul/posts/164179154207848

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: