EDITORIALE

Durerea nu este în zadar

Durerea nu este în zadar. Durerea are un scop atât de măreț, dar tu te oprești la mâhnire. La partea neagră a poveştii. La persoanele care te-au rănit şi care ți-au răsturnat complet lumea. Te-ai oprit la lacrimi şi la marele „de ce eu?” La „Oare cum voi ieşi din asta?” şi „Nu cred că mai este vreo soluție.”
Ti-ai concentrat ființa atât de mult pe negativism, încât ai exclus, fără să îți dai seama, puterea lui Dumnezeu care a spus sa fie lumină in beznă şi in secunda următoare, a fost. Te-ai concentrat atât de mult pe imposibil încât ai uitat că poți muta şi munții in timp ce privești spre Cer. Ai uitat de Dumnezeu în durere. Ai uitat că El ți-ar purta zilnic povara, doar dacă I-ai preda-o.
Nu eşti singur in suferință. Şi nu ar trebui să îți spui că eşti bine, ascunzând lacrimile. Am crezut că lacrimile sunt o povară, dar sunt adevărate binecuvântări. Într-o lume unde fericirea personală este pusă pe primul loc, unde măștile indiferenței sunt promovate, unde setea după puterea pe care o găsim în noi înșine şi care ne face să credem că suntem invincibili ne domină, lacrimile sunt perle şi comori ale unui suflet de mare preț. Şi nu arată slăbiciune, nici nu dă sentimentul nimicniciei.
Lacrimile purifică inima, o vindecă de durerile simțite de-a lungul timpului, despietresc viețile şi chiar dau un nou sens acestora. Ele fac sa crească grădini pline de flori rare, flori precum cele crescute în urma răbdării, blândeții, bunătății, credinței şi, mai ales, in urma dragostei. Nu am nevoie de puterea găsită în mine pentru că am văzut cât durează. Puterea mea o găsesc şi o primesc doar de la Dumnezeu şi uneori aceasta ia forma plânsului. El nu te face un om mic, ci te ridică. Este adevărat, trebuie sa cobori in adâncul ființei tale până ajungi la sursa suferințelor, trebuie să treci din nou prin anumite amintiri sfâșietoare. Dar, plânsul te înalță, dacă înveți cum să te împaci şi cum sa treci peste tot ce a fost rău. Plânsul te face om. Te face să vezi ce contează cu adevărat in viață şi te ajută să vezi altfel culorile. Aşa că, nu-ți fie teamă de lacrimi. Nu le opri atunci când simți că apar. Doar lasă-le să curgă pe obraji, apoi în inimă. Uneori, așa apare vindecarea.

http://www.ciresarii.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: