EDITORIALE

🔴La conferință au participat aproximativ 500 de medici din 13 țări.Tu crezi în vindecările divine?⬇️

Aflată la a 14-a ediție, Conferința Internațională Medicală Creștină a avut loc în orașul istoric Sankt Petersburg și a fost organizat de Rețeaua Medicilor Creștini.
Comunicat de presă al Rețelei Medicilor Creștini:
23 octombrie 2017
Medici creștini din întreaga lume s-au întâlnit, au prezentat și au împărtășit diferite cazuri de vindecare care au avut loc prin puterea lui Dumnezeu la Conferința WCDN. Evenimentula avut loc în orașul istoric Sankt Petersburg din Rusia, care este o țară predominant ortodoxă.
Acest lucru are o importanță deosebită în ceea ce privește legile antiteroriste ale Rusiei, care interzice creștinilor să evanghelizeze înafara bisericilor lor. De exemplu, legea Yarovaya restrânge practicile minorităților religioase, cum ar fi evanghelizarea sau importul de literatură religioasă străină. Guvernul rus acordă prioritate Bisericii Ortodoxe Ruse.
Cea de-a 14-a Conferință Internațională Medicală Creștină a avut loc în zilele de 20 și 21 octombrie și a fost găzduită de WCDN (World Christian Doctors Network). Au participat aproximativ 500 medici din 13 țări, printre care Rusia, Coreea, Israel, Italia, Olanda, Spania și Belarus.
La această conferință unică au fost prezentate șase cazuri de vindecare divină și a avut loc patru prelegeri speciale: „Dumnezeu vindecătorul”, susținută de dr. Gilbert Chae din Coreea, președintele WCDN; „Muan- apa dulce” prezentată de Dr. David Eu din Singapore; „Cer” – Dr. Vitaliy Fishberg din SUA și DVD-ul „Marele Potop al lui Noe”.
Prin aceste patru prelegeri, mulți participanți au înșeles cauza principală a bolilor, dovada autenticității potopului din timpul lui Noe – prin prezentarea DVD-ului și „Maun – apa dulce” a umplut de speranță publicul prin asigurarea existenței cerului.
Cele șase cazuri de vindecare divină care au fost prezentate au vorbit despre vindecarea artritei, apendicitei acute, tuberculozei pulmonare, fracturile complexe și vindecare orbirii și a strabismului.

Cazul de vindecare de orbire a uimit mulți medici, pentru că același miracol l-a făcut și Domnul Isus.
„Prezentările medicilor coreeni au fost foarte inspirate”, a spus dr. Andre Gasiorowski, președintele „Coaliției Helipng Hand” și unul dintre organizatorii conferinței 2018 WCDN din Polonia. El a mai spus că va face tot ce-i va sta în putință pentru ca conferința următoare să aibă același succes sau chiar mai mare ca cea din 2017.


Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/7749-vindecari-divine-prezentate-in-rusia-la-conferinta-medicala-crestina#ixzz4wSWiYAy0 
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: