EDITORIALE

🔴Adi Hentea: Am ajuns din nou în America, de atunci am avut trei vizite medicale în care am adus RMN-ul și VEP-ul făcute în Israel. Citește anunțul trist pe site‼️

Dragi prieteni am ajuns din nou în America pe data de 10 octombrie, de atunci am avut trei vizite medicale în care am adus RMN-ul și VEP-ul făcute în Israel, analizându-le împreună cu medici oftalmologi și un specialist în neuro oftalmologie de aici de la Spitalul universitar din Cleveland. Doctorul Michael Morgan a analizat și rapoartele medicale efectuatede echipa de medici care s-a ocupat de cazul meu data trecută când am fost aici și a ajuns la fel ca și medicii din Israel la concluzia că principala problemă a cecității mele se datorează nervului optic și a deteriorării legăturilor cu creierul, menționând totodată că starea ochiului este bună, doar că la creier nu pot ajunge decât informațiile vizuale primare.Medicii israelieni cât și medicii americani susțin că în cazul meu nu există nici o terapie care să mă ajute în vreun fel și că procesul meu de recuperare ar trebui să se încheie aici, punând punct oricărei inițiative și încercări de a-mi mai recupera vederea pe plan medical.
Doresc să vă mulțumesc tuturor pentru susținerea acordată în tot acest demers, pentru cuvintele de încurajare și rugăciunile fierbinți înălțate ca eu să îmi recapăt vederea. Totodată doresc să vă mulțumesc tuturor pentru eforturile financiare substanțiale pe care le-ați depus în a sprijini campania “Ajuta-l pe Adi Hentea să vadă din nou”.

Personal, alături de medici și de voi toți, am luptat pentru vederea mea până la epuizarea ultimelor șanse de recuperare. S-a dovedit însă că omul cu toată cunoașterea sa și tot progresul științific sunt limitate in cazul meu.

https://www.facebook.com/AdiHentea/posts/1456346104443887

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d