ANUNTURI

Rata de avort în Ohio la cel mai scăzut nivel în 40 de ani

Un nou raport a arătat că au avut loc mai puține avorturi în Ohio în ultimul an decât în ​​ultimii 40 de ani.

Potrivit LifeNews.com, Departamentul de Sanatate din Ohio a lansat recent raportul de avort 2016 Ohio, care a relevat scaderea avorturilor in ultimul an. În 2016, în stat au fost în total 20.672 de avorturi.

„Acest raport este o dovadă suplimentară a succesului mișcării pro-life în Ohio”, a declarat Mike Gonidakis, președintele Ohio Right to Life. „Numai în ultimul an, am văzut 304 vieți salvate de durerea și suferința avortului. Continuăm să promovăm o legislație inovatoare pentru a proteja nenăscuții și îi mulțumim guvernatorului John Kasich și Adunării Generale din Ohio pentru rolul lor în promovarea unei culturi a vieții în Ohio. Prin adoptarea inițiativelor de bun-simț și de salvare a vieții, Ohio protejează atât mamele cât și copiii lor. ”

Grupurile pro-life ale grupului Ohio au condus recent câteva acte legislative care au fost semnate recent de Gov. John Kasich. Aceste legi noi au făcut ca jumătate din instituțiile de avort ale statului să-și închidă ușile.

În prezent, avocații pentru viața activă încearcă să pună în aplicare Legea privind interzicerea avortului de dezmembrare și actul nediscriminatoriu privind sindromul Down.

--

http://www.christianheadlines.com/blog/abortion-rate-in-ohio-at-its-lowest-in-40-years.html

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura