Reclame
ULTIMELE STIRI

🔴Florin Ianovici: Vindecă, Doamne, durerea.  Cu fiecare săptămână sunt martorul unor drame care sfâșie sufletele greu încercate.‼️


S-au înmulțit peste măsură rănile în poporul lui Dumnezeu. Cu fiecare săptămână sunt martorul unor drame care sfâșie sufletele greu încercate.

Niciun medicament, fie el de pe rafturile farmaciilor sau din cabinetele psihologilor, nu va putea vindeca pe deplin avalanșa de boli sufletești care slăbește trupul lui Hristos. 
Descurajarea, deznădejdea, teama accentuată, tristeți prelungite, istovirea, neîncrederea, pesimismul și criticismul la pachet sunt avalanșa întunericului care vrea să stingă lumina credincioșilor.
Dar poate că cea mai grea maladie, cea mai periculoasă dintre toate este uscăciunea din biserici. Locul vindecării, e locul unde primești hrană duhovnicească pe post de medicament. Ne putem lupta cu orice în lumea această, dar nu putem birui atunci când biserica în loc să zidească, să învioreze, să înarmeze sufletele, le ține în secetă și pustiu.
O nădejde amânată îmbolnăvește inima. Să vii la biserică cu speranța să te ridici, să primești putere, să te umpli de dragoste prin Duhul Sfânt și să pleci întristat, gol, cu migrene și dezamăgit, e cea mai mare lovitură dată de diavol credinței.
O soră îmi mărturisea de dimineață că a ajuns ieri la biserică într-o stare de sănătate precară. Nu era sigură dacă va rezista măcar o oră. Duhul lui Dumnezeu a coborât în aceea adunare și sora spunea că încă simte untdelemnul prezenței lui Dumnezeu și că plutește de bucurie. Plângea și râdea în același timp. A fost vindecată, dar, mai ales a primit putere de sus ca să lupte cu toate greutățile vieții. ,,Sunt în al noulea cer – spunea dânsa – și nu vreau să cobor de aici.’’ 
Lumea zace în cel rău, iar întunericul își trimite valurile spre credincioși. Mulți dintre noi suntem loviți și doborâți de atâtea răni. Strigătul nostru se îndreaptă spre Dumnezeu: vindecă-ne Doamne! Coboară Duhul Sfânt în adunare și adu sufletului nostru leac alinător.
Dacă nu suntem vindecați în Biserică, unde altundeva găsim vindecare?
Ieremia 8:22 „Nu este niciun leac alinător în Galaad? Nu este niciun doctor acolo? Pentru ce nu se face dar vindecarea fiicei poporului meu?” ”

https://www.facebook.com/florinianovici/posts/1584066958326026

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (20424 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: