ANUNTURI

Margaret Court, legendara tenismenă australiană, este dată afară din club pentru poziția anti-căsătoria gay

Margaret Court, una din cele mai mari tenismene din toate timpurile, ce a câștigat de-a lungul carierei sale nu mai puțin de 64 titluri de Gran Slam, a fost dată afară de clubul de tenis local, pentru punctele ei de vedere, ce vizau într-o formă categorică, susținerea familiei tradiționale. Sportiva, ce a obținut un palmares de invidiat în tenisul mondial, în deceniile 6 și 7 ale secolului trecut, a devenit pastor penticostal, după ce s-a retras din viața sportivă.

„Cred că este trist ca în ziua de azi să nu dispui de libertate de expresie pentru a te apăra realmente”, a declarat Court, după ce a fost dată afară de Cottesloe Tennis Club, așa cum a informat The West Australian, vinerea trecută. „Este o zi tristă pentru națiunea noastră, când este vorba de astfel de lucruri”

Președintele clubului, Ian Hutton, a admis faptul că opiniile lui Court față de căsătoriile homosexuale, au fost luate în considerare în timpul dezbaterilor privind continuarea ei în club, chiar dacă pentru alți membri, problema ei a fost disponibilitatea de a participa la evenimentele clubului.

Directorul general de la Tennis West, Michael Roberts, a fost de acord cu decizia clubului.

„Dacă dumneavoastră aveți o opinie ce este foarte polarizată, când dumneavoastră sunteți atât de categoric în sprijinul sau în contra a ceva, atunci acest lucru va aveau un impact în felul în care este perceput de comunitate”, a spus Roberts.

--

CITESTE MAI MULT: https://benidradici.com/margaret-court-legendara-tenismena-australiana-este-data-afara-din-club-pentru-pozitia-anti-casatoria-gay2/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura