ANUNTURI

🖤A murit si fetita Lynn. Mama ei a murit acum 2 saptamani, a refuzat chimioterapia pentru a o salva pe Lynn nenăscută atunci!

Carrie Lynn DeKlyen, 37 de ani, a refuzat tratamentul de canceru la creier pentru a salva viata fiicei sale, Life Lynn (R)(Photo: Facebook)

Carrie Lynn DeKlyen, în vârstă de 37 de ani, o femeie creÈ™tină afectată de cancer din Michigan, care a murit acum două săptămâni, după ce a născut o fiică, va fi acum alăturată în mormântul ei de către copilul numit Life Lynn. DeKlyen a refuzat chimioterapia pentru a o salva pe fiica ei nenăscută.

„Cu o mare tristeÈ›e È™i o inimă absolut frântă îți spun că viata Lynn a murit noaptea trecută.” Carrie își roteÈ™te acum fetiÈ›a, nu È™tiu de ce sa întâmplat asta, dar È™tiu că Isus ne iubeÈ™te È™i într-o bună zi È™tiu de ce „, a spus  joi pe Cure 4 Carrie ,

Carrie a luptat pentru copil. Chiar È™i când a intrat în comă în iulie, a continuat să lupte. TotuÈ™i, când sănătatea ei sa deteriorat È™i mai mult, medicii au fost forÈ›aÈ›i să-i înlăture prematur copilului din 24 de săptămâni È™i cinci zile pe 6 septembrie. La 9 septembrie, Carrie a decedat.

„SoÈ›ia mea iubeÈ™te pe Domnul È™i ea iubeÈ™te copiii ei mai mult decât orice,“ tânărul văduv care locuia , Ã®mpreună cu soÈ›ia sa È™i cei cinci alÈ›i copii din oraÈ™ul Michigan Wyoming a declarat pentru AP . „Este dureros, dar asta a vrut ea, a vrut să-l protejeze pe acest copil”.

 

--

https://www.christiantoday.com/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura