Prezentari: Maranata

Sufar de o malformatie de Atrezie Ano-Rectala. Te rog, SALVEAZA-MA!

Kaplan s-a nascut cu o malformatie de Atrezie Ano-Rectala, Fistula Recto-Uretrala. Prima operatie a fost facuta la doar 3 zile de la nastere, Colostomie, prin care i s-au facut doua gauri in burta: prin una i se facea tratamentul iar a doua tinea loc de anus prin care isi facea nevoile. Kaplan s-a nascut fara anus.

A doua operatie a fost facuta la varsta de 1 an, in 2010. I s-a facut alungirea de intestin gros si anus, iar in final fost separat intestinul gros de cel subtinere, pentru ca la nastere cele doua au fost lipite.

A treia operatie a fost facuta in 2013 in care i s-a inchis Colostomia.

Totul a fost bine de la ultima operatie pana in 2015, cand a inceput sa ii iasa o bucata de intestin prin anus. Pentru ca nu se retragea mama a cerut opinia medicilor, insa nimeni nu a dat nici un raspuns concret, desi Kaplan a inceput sa aiba hemoragii interne severe. Medicii i-au spus mamei ca in Romania nu exista nici o sansa. In cele din urma a ajuns in Anglia, unde au inceput alte investigatii. Nici in Anglia nu a primit nici un raspuns concret, facand multe tratamente.

Donatii pe site > https://www.sperantapentruromania.ro/cause/kaplan-osman/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura