ANUNTURI

Doamne, Dumnezeule ce se întâmplă?” Oameni în stare de șoc după furtuna din vestul țării: ”

O furtună cumplită a provocat haos în Timiş şi moartea a șase oameni. Peste 20 de persoane, inclusiv doi copii, sunt rănite, izbite de crengi sau panouri. A fost dezastru în toată zona, lovită de un cod portocaliu de vijelii.

Patru TIR-uri s-au răsturnat şi mai multe acoperişuri au fost smulse de vânt şi azvârlite peste autoturisme parcate. Terasele din centrul istoric al Timişoarei au fost răvăşite de furtună, iar oamenii au fugit unde au văzut cu ochii că să se adăpostească de rafalele dezlănţuite.

Rafalele de vânt au fost atât de puternice, încât şoferii nu au mai putut să înainteze. S-au oprit pe marginea drumului şi au privit uluiţi dezlănţuirea vijeliei, ca un uragan.

Că o cruntă ironie a sorţii, un semn rutier cu mesajul “Bine aţi venit în Timişoara”,  a fost smuls din pământ şi azvârlit de rafale peste un autoturism. Şoferul a murit zdrobit.

Prăpăd a fost şi în judeţele Arad, Bihor şi Caraş, aflate la rândul lor sub cod portocaliu de vijelii.

--

“Furtuna a durat 10-15 minute, vijelie mare, a luat acoperişul şi l-a aruncat peste maşini”, povestește un arădean.

În staţiunea Moneasa, din judeţul Arad, vijelia a doborât un brad peste o femeie şi a omorât-o.

Şi oraşul Deva arată că după război, din cauza furtunii. Pompierii au făcut apel la oamenii din judeţele lovite de furia naturii şi i-au rugat să nu iasă din case, până nu se opreşte urgia.

--

“Vai de capul meu, vai de capul meu, ce-i cu asta, că nu s-a anunţat nimic! Doamne, Dumnezeule ce se întâmplă?”, este îngrozită o femeie.

Citeste mai mult http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/oamenii-in-stare-de-c-oc-dupa-furtuna-care-a-ucis-5-oameni-doamne-dumnezeule-ce-se-intampla.html

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura